ΒΟΛΟΣ - ΑΕΚ Live Streaming | Volos - AEK

ΒΟΛΟΣ - ΑΕΚ Live Streaming

ΒΟΛΟΣ – ΑΕΚ Live Streaming

ΒΟΛΟΣ – ΑΕΚ Live Streaming:

Σπουδαίο παιχνίδι μας υπόσχονται Βόλος και ΑΕΚ στο «Πανθεσσαλικό Στάδιο» για την 7η αγωνιστική της Super League. Οι δύο ομάδες βαδίζουν «χέρι- χέρι» με 13 βαθμούς έναν μόλις λιγότερο πίσω από τον πρωτοπόρο της βαθμολογίας Ολυμπιακό.

Volos – AEK Live Streaming

Ο Βόλος είναι η ευχάριστη έκπληξη του πρωταθλήματος και με 4 νίκες, μια ισοπαλία και μόλις μια ήττα μας έχει αποδείξει ότι δεν φοβάται κανέναν αντίπαλο. Το πιο πρόσφατο δείγμα μας το παρουσίασε την περασμένη Κυριακή όταν βρέθηκε να χάνει στο ημίχρονο με 4-1 από τον ΠΑΟΚ στην Τούμπα και με τρία γκολ των Μπαρτόλο, Ροσέρο, Ρίνερ μετά την ανάπαυλα κατάφερε να ισοφαρίσει (4-4) και να «χαμογελάσει» μέσα στη Θεσσαλονίκη. Ο προπονητής του Βόλου στάθηκε στην εξαιρετική αντίδραση που έδειξαν οι ποδοσφαιριστές.

«Όποιος πιστεύει στις δυνατότητές του μπορεί να πετυχαίνει τέτοια αποτελέσματα. Ήμασταν επηρεασμένοι από το πρώτο μέρος αλλά στη συνέχεια αντιδράσαμε και κάναμε αυτό που έπρεπε. Είμαστε μία ομάδα που πάντα θα πουλάμε ακριβά το τομάρι μας. Είναι ένας μεγάλος πόντος απέναντι σε έναν μεγάλο αντίπαλο. Κάναμε ένα τεράστιο παιχνίδια και είμαι ικανοποιημένος από την προσπάθεια των ποδοσφαιριστών», τόνισε ο Γκιγιέρμο Αμπασκάλ.super league Live Streaming

ΒΟΛΟΣ – ΑΕΚ Live Streaming

Η ΑΕΚ στο ντεμπούτο του νέου της προπονητή Αργύρη Γιαννίκη νίκησε την περασμένη Κυριακή τον Ατρόμητο στο ΟΑΚΑ με σκορ 3-0. Οι Αραούχο, Τσούμπερ και Βράνιες βρήκαν δίχτυα και η «Ένωση» πρόσθεσε στο παιχνίδι της πρέσινγκ, ενώ είχε και καλύτερη αμυντική λειτουργία. Το νέο τεχνικό επιτελείο αποφάσισε να χρησιμοποιήσει στην άμυνα τους Ρότα, Μήτογλου, οι οποίοι είχαν εξαιρετική απόδοση.

«Όλοι οι παίκτες που ανήκουν στο ρόστερ είναι ικανοί να μπουν στην 11αδα. Κάναμε ένα καλό παιχνίδια και είναι θετικό το γεγονός ότι δεν δεχτήκαμε γκολ κόντρα στον Ατρόμητο. Είχαμε κάποια κενά διαστήματα, αλλά αυτό είναι φυσιολογικό», δήλωσε ο Γιαννίκης.

Ο προπονητής της ΑΕΚ σχετικά με τον καταρτισμό της 11αδα απέναντι στον Βόλο ανησυχεί για την αγωνιστική ετοιμότητα του Αραούχο. Στον Βόλο η «Ένωση» μετράει μια νίκη (1-3) πριν δύο χρόνια και μια ισοπαλία (2-2) την περασμένη σεζόν.Live Streaming σουπερ λιγκ

ΒΟΛΟΣ – ΑΕΚ Στοίχημα

Δείτε τις αποδόσεις για το ΒΟΛΟΣ – ΑΕΚ

ΒΟΛΟΣ – ΑΕΚ Live Streaming | Links:

Οι κορυφαίοι αγώνες παίζουν Live εδώ

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News