Βολος - ΑΕΚ Live Streaming: Δείτε ζωντανά σήμερα (28/12)

Βολος - ΑΕΚ Live Streaming

Βολος – ΑΕΚ Live Streaming | Volos – AEK Live Streaming: Με δύσκολη δοκιμασία στο «Πανθεσσαλικό» όπου θα αντιμετωπίσει τον Βόλο (Τετάρτη, 19.30), κλείνει τις υποχρεώσεις της στη Super League 1 για το 2022 η ΑΕΚ.

Η «Ένωση», που έπειτα από συμφωνία με τους γηπεδούχους εξασφάλισε 5.000 εισιτήρια για τους οπαδούς της, θέλει να συνεχίσει με νίκες την προσπάθειά της. Με μοναδικό στόχο φυσικά την διεκδίκηση του τίτλου. Επέστρεψε στις υποχρεώσεις την προηγούμενη εβδομάδα με νίκη 3-0 κόντρα στη Λαμία.

Μεγάλος πρωταγωνιστής στη Νέα Φιλαδέλφεια ήταν ο Τομ Φαν Βέερτ. Ο Ολλανδός στράικερ μπήκε αλλαγή και «ξεκλείδωσε» την αντίπαλη άμυνα στο 67’, ενώ στις καθυστερήσεις (90+4’) διαμόρφωσε το τελικό αποτέλεσμα. Το δεύτερο γκολ ήρθε από τον Λιβάι Γκαρσία (88’) που έφτασε τα οκτώ στο φετινό πρωτάθλημα.

Οι «κιτρινόμαυροι» ήταν χωρίς αμφιβολία στους κερδισμένους της προηγούμενης αγωνιστικής. Εκμεταλλεύτηκαν την απώλεια του Παναθηναϊκού στην έδρα του Ιωνικού (1-1) και «μάζεψαν» την διαφορά από την κορυφή στους 6 βαθμούς. Στο «Πανθεσσαλικό» θέλουν την πρώτη τους νίκη ύστερα από δύο διαδοχικές ισοπαλίες εκτός έδρας.

Ούτως ώστε να προσθέσουν έξτρα πίεση στους «πράσινους», που αντιμετωπίζουν στις 21.30 τον ΟΦΗ στη «Λεωφόρο». Την επόμενη αγωνιστική υπενθυμίζεται πως η ΑΕΚ υποδέχεται το «τριφύλλι» στη Νέα Φιλαδέλφεια στο πρώτο ντέρμπι του 2023!Super League Ελλάδα Live Streaming

Πολλά προβλήματα για τον Αλμέιδα

Βέβαια, το μυαλό του Ματίας Αλμέιδα είναι αποκλειστικά στραμμένο στο ματς κόντρα στον Βόλο, αφού τα προβλήματα δεν τον αφήνουν να ηρεμήσει. Στη λίστα με τους τραυματίες προστέθηκε και ο Πέτρος Μάνταλος, που υπέστη θλάση. Το θετικό είναι η επιστροφή του Στίβεν Τσούμπερ, ωστόσο ο Αργεντινός τεχνικός δεν είναι βέβαιο το αν θα τον ρίξει κατευθείαν στη μάχη.

Το ίδιο ισχύει και για τον Νόρντιν Άμραμπατ, που πλησιάζει το 100%. Αλλά και για τον Ντομαγκόι Βίντα που επέστρεψε από την εθνική Κροατίας. Αμφότεροι δεν συμπεριλήφθηκαν στην αποστολή γι’ αυτή την αγωνιστική. Εκτός μάχης παραμένουν οι Μοχαμάντι, Ελίασον και Γκατσίνοβιτς, που έχουν ακόμα δρόμο μέχρι την επιστροφή.

Η εκτίμηση για την ενδεκάδα είναι πως ο Τσούμπερ αναμένεται, εφόσον έχει ήδη και μία εβδομάδα προπονήσεις στα πόδια του, να βρεθεί στο βασικό σχήμα. Με δεδομένο αυτό ο Ελβετός άσος αναμένεται να παίξει δεξιά, με τον Λιβάι να μετακινείται εκ νέου από την κορυφή της επίθεσης στο δεξί άκρο και τον Φαν Βέερτ να παίζει σέντερ φορ με τον Αραούχο να διατηρεί τη θέση που έχει όταν παίζει και με τον Γκαρσία σέντερ φορ.

Όσον αφορά στην άμυνα, το δίδυμο Μήτογλου-Μουκουντί δύσκολα θα αλλάξει ακόμη και αν επιστρέψει ο Βίντα.

Βολος – ΑΕΚ Live Streaming: Ψάχνεται εσχάτως ο Βόλος

Ο Βόλος θέλει να αφήσει πίσω του το νωθρό ξεκίνημα ύστερα από το 0-0 στην έδρα του Αστέρα Τρίπολης. Έχοντας μόλις μία νίκη στα τελευταία πέντε παιχνίδια (1-2-2), η ομάδα της Μαγνησίας έχει χάσει έδαφος στη βαθμολογία, όμως καταφέρνει και διατηρεί με άνεση τη θέση της στη ζώνη των playoffs.

Παράλληλα, συνεχίζει τη μεταγραφική της ενίσχυση. Τις προηγούμενες μέρες ανακοίνωσε την απόκτηση του 27χρονου μεσοεπιθετικού από την Ονδούρα, Μίκαελ Άντονι Τσιρίνος. Δύσκολα θα τον δούμε να παίρνει θέση στο βασικό σχήμα από τώρα.AEK Live Streaming

Ανακοίνωση από την ΑΕΚ για τον κόσμο

Κάλεσμα στον κόσμο της να δώσει βροντερό “παρών” στο Πανθεσσαλικό Στάδιο κάνει η ΠΑΕ ΑΕΚ. Διαβάστε τι αναφέρει αναλυτικά.

«Αγαπητοί φίλοι της ΑΕΚ.

Όπως έγινε γνωστό χθες, Δευτέρα, από την σχετική ανακοίνωση μας, εκτός από αυτά που θα διατεθούν μέσω των Συνδέσμων, υπάρχουν κι επιπλέον εισιτήρια για το ματς Βόλος – ΑΕΚ (28/12, 19.30) στο Πανθεσσαλικό Στάδιο.

Υπενθυμίζουμε πως σήμερα Τρίτη (27/12) ξεκινάει η διάθεση αυτών των εισιτηρίων. Πιο συγκεκριμένα από τις 17.00 μέχρι τις 21.00, οι φίλοι της ομάδας μας μπορούν να προμηθεύονται εισιτηρία των 20 ευρώ, από το ξενοδοχείο «Park Hotel» στον Βόλο (Δεληγιώργη 2). Αύριο Τετάρτη (28/12) η διάθεση των εισιτηρίων θα συνεχιστεί από τον ίδιο χώρο, μεταξύ 10.00 και 16.00.

Η ΑΕΚ έχει ανάγκη την στήριξη σας στο πολύ κρίσιμο αυριανό ματς. ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ στο πλευρό του Ματίας Αλμέιδα και των παικτών μας για να κλείσουμε με μια μεγάλη νίκη το 2022.

Σας περιμένουμε στο Πανθεσσαλικό Στάδιο και είμαστε σίγουροι πως όλοι σας εκτός από στήριξη με πάθος θα προστατεύσετε την ΑΕΚ με τη συμπεριφορά σας στο γήπεδο, για να είμαστε πάλι ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ στην Νέα Φιλαδέλφεια για το ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό!»

Βολος – ΑΕΚ Live Streaming: Μέτρα ασφαλείας ανακοίνωσε ο Βόλος

Ανακοίνωση για τα εισιτήρια του ματς της Τετάρτης με την ΑΕΚ στο Πανθεσσαλικό εξέδωσε ο Βόλος. Διαβάστε τι αναφέρει η ΠΑΕ.

«H ΠΑΕ Βόλος ενημερώνει ότι η τιμή των εισιτηρίων έχει οριστεί 20 Ευρώ, πλην της θύρας VIP όπου η τιμή του εισιτηρίου έχει οριστεί 50 ευρώ. Οι φίλοι του Βόλου θα μπορούν να προμηθευτούν τα εισιτήρια τους από τα γραφεία της ΠΑΕ Βόλος (Πανθεσσαλικό). Οι φίλοι της ΑΕΚ θα μπορούν να προμηθευτούν τα εισιτήρια τους ΜΟΝΟ μέσω της ΠΑΕ ΑΕΚ.

Η οποία και θα διαχειριστεί με δική της ευθύνη τα εισιτήρια που της αντιστοιχούν. Η είσοδος των φιλάθλων για τη Θύρα των VIP θα γίνεται από την κεντρική πύλη του Πανθεσσαλικού σταδίου και την είσοδο των VIP. Η είσοδος των φιλάθλων του Βόλου για όλες τις υπόλοιπες θύρες θα γίνεται από τη 2η Πεζογέφυρα. Ενώ εκείνων της ΑΕΚ στις εξέδρες του Πανθεσσαλικού σταδίου θα γίνεται αποκλειστικά και μόνο από την 3η πεζογέφυρα».

Αποκαλύφθηκε ο Φαν Βεερτ

Ο Τομ φαν Βέερτ μίλησε για τα δύο πρώτα γκολ του στην «Αγιά Σοφιά – OPAP Arena». Διαβάστε αναλυτικά τα όσα είπε.

Τι είπε ο Αλμέιδα όταν σε σήκωσε για αλλαγή: «Να μπω και να σκοράρω. “Πάμε, μπες και δώσε μας ένα γκολ”, αυτά ήταν τα λόγια του».

Σκέφτηκες ότι θα σκοράρεις: «Καθώς ο χρόνος περνούσε και δυσκολευόμασταν να δημιουργήσουμε ευκαιρίες για να σκοράρουμε, ήξερα ότι αυτό θα μπορούσε να ήταν ένα μεγάλο παιχνίδι για μένα. Να έχεις μεγάλο κίνητρο για να σκοράρεις, για να βοηθήσεις την ομάδα. Kαι να αποδειχθείς καθοριστικός για τους τρεις βαθμούς της νίκης. Το σενάριο λοιπόν ήταν τέλειο για μένα. Να μπω και μέσα σε πέντε λεπτά να σκοράρω το πρώτο μου γκολ στο νέο γήπεδο. Από εκείνη τη στιγμή το παιχνίδι ήταν δικό μας και καταφέραμε και σκοράραμε και άλλα γκολ ως το τέλος».

Πώς αισθάνθηκες όταν έβαλες το γκολ: «Απολάμβανα την ακουστική του γηπέδου μόλις είχα σκοράρει. Περίμενα αυτή τη στιγμή, να σημειώσω δηλαδή το πρώτο μου γκολ στο νέο γήπεδο, εδώ και τρεις μήνες. Αυτό το γήπεδο μας δίνει φοβερή ενέργεια. Ακόμα και σε αυτό το δύσκολο ματς όπως εξελισσόταν, από τη στιγμή που σκοράραμε ήταν πολύ δύσκολο για τον αντίπαλο να επανέλθει».

Βολος – ΑΕΚ Live Streaming | Links:

Μπείτε στο Live του αγώνα

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber
Δημήτρης Καραφώτης
Μια μεγάλη αγάπη -μέχρι τώρα- και αυτή είναι ο Παναθηναϊκός. Το αρχείο των εφημερίδων μετά από νίκες του Παναθηναϊκού είναι ένα από τα στοιχεία που μπορούν να πείσουν κάποιον για το τι σημαίνει Παναθηναϊκός για εκείνον. Επικοινωνία: dimitris.karafotis@newspao.gr
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News