Ανδρεόπουλος: «Θα είναι δύσκολη σειρά - Κάναμε το πρώτο βήμα» - Η αναφορά στο Κύπελλο
Ο Παναθηναϊκός πήρε μια σπουδαία νίκη με 3-1 κόντρα στον Ολυμπιακό με τον Δημήτρη Ανδρεόπουλο να αναλύει το ματς, τη σειρά γενικότερα αλλά και να στέκεται και στο Κύπελλο Ελλάδος ενόψει της συνέχειας.
Ο Παναθηναϊκός κατάφερε να πάρει μια σπουδαία νίκη κόντρα στον Ολυμπιακό με 3-1 σετ για τον πρώτο ημιτελικό της Volley League με τον Δημήτρη Ανδρεόπουλο μετά το τέλος του αγώνα να στέκεται στη δυσκολία αυτών των αγώνων αλλά και στο στόχο που επιτεύχθηκε από την ομάδα του σε πρώτη φάση.
Αναλυτικά οι δηλώσεις του:
«Ήταν πολύ σκληρό ματς. Ούτε το πρώτο είναι, ούτε το τελευταίο. Όλη η σειρά θα πάει έτσι. Δύσκολα παιχνίδια, ισχυρός αντίπαλος. Στο τέλος κάναμε μια ανατροπή και πήραμε μια πολύ σημαντική πρώτη νίκη, όπως θέλαμε. Άρα όλα πήγαν πολύ καλά για εμάς γιατί θέλαμε τη νίκη και την πήραμε. Το Κύπελλο είναι κάτι διαφορετικό. Είναι Final 4, είναι νοκ άουτ τα παιχνίδια και έχει άλλη δυσκολία. Εμείς αυτό που θα κάνουμε είναι να προετοιμαστούμε και να δώσουμε τον καλύτερό μας εαυτό».
Ειδήσεις για τον Παναθηναϊκό
- Βοτανικός: Τα πρώτα υποστυλώματα για το στέγαστρο - Πότε θα «κουμπώσει»
- Παναθηναϊκός: Το ποσό-ταβάνι για Φαν Ντρόγκελεν και το plan B
- «Στόχος του Καμπάτσο νέο συμβόλαιο στη Ρεάλ - Ενδιαφέρεται ο Παναθηναϊκός»
- «Εξελίξεις με Μπακασέτα, η ομάδα που ενδιαφέρεται»
- Παναθηναϊκός: «Στη λίστα του Νίστρουπ ο Χένρικ Χάλκενερ»