Παραδέχθηκε την ύπαρξη νέου κρούσματος ντόπινγκ ο Ολυμπιακός!

Ο Ολυμπιακός μέσω επίσημης ανακοίνωσής του παραδέχθηκε την ύπαρξη νέου κρούσματος ντόπινγκ στο βόλεϊ άνδρων.

Παραδέχθηκε την ύπαρξη νέου κρούσματος ντόπινγκ ο Ολυμπιακός!

Ο Ολυμπιακός φέτος, αποδεδειγμένα πλέον, έχει δύο κρούσματα ντόπινγκ με την κατάσταση σαφώς και να είναι ιδιαίτερα σοβαρή.

Από εκεί και πέρα μετά και τη γνωστοποίηση του δεύτερου κρούσματος ντόπινγκ, η διοίκηση του Ερασιτέχνη των Πειραιωτών αναγκάστηκε να εκδόσει ανακοίνωση με την οποία ουσιαστικά παραδέχεται την ύπαρξη του κρούσματος αυτού.

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

«Παρά την προσπάθεια να δημιουργηθούν σκιές γύρω από τον Σύλλογο, μέσω διατυπώσεων που αφήνουν υπονοούμενα περί ευθύνης ή εμπλοκής του Ολυμπιακού, η πραγματικότητα είναι η εξής:

Χωρίς να έχει ακόμη τελεσιδικήσει η διαδικασία επιβεβαίωσης του αποτελέσματος ελέγχου, τα πρώτα ευρήματα δείχνουν ξεκάθαρα ότι η ουσία που φέρεται να έχει εντοπιστεί δεν σχετίζεται με ενίσχυση αγωνιστικής απόδοσης, αλλά με διαφορετική, μη αγωνιστική κατηγορία.

Ο Ολυμπιακός σέβεται απολύτως τις προβλεπόμενες διαδικασίες των αρμόδιων Αρχών και δεν πρόκειται να προβεί σε οποιαδήποτε τοποθέτηση ή δημοσιοποίηση στοιχείων. Παράλληλα, διαφυλάσσει πλήρως το ιατρικό απόρρητο και τα προσωπικά δεδομένα κάθε αθλητή του, όπως επιβάλλει ο θεσμικός και ανθρώπινος ρόλος του Συλλόγου».

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News
Δημήτρης Καραφώτης
Μια μεγάλη αγάπη -μέχρι τώρα- και αυτή είναι ο Παναθηναϊκός. Το αρχείο των εφημερίδων μετά από νίκες του Παναθηναϊκού είναι ένα από τα στοιχεία που μπορούν να πείσουν κάποιον για το τι σημαίνει Παναθηναϊκός για εκείνον. Επικοινωνία: dimitris.karafotis@newspao.gr