Ανδρεόπουλος: «Δεν μας δημιουργούν άγχος τα 15 χρόνια χωρίς Κύπελλο»

Ο Δημήτρης Ανδρεόπουλος επεσήμανε στη Συν. Τύπου πως δεν αγχώνει το Τριφύλλι το γεγονός πως έχει να κατακτήσει 15 χρόνια το Κύπελλο Ελλάδας.

Ανδρεόπουλος: «Δεν μας δημιουργούν άγχος τα 15 χρόνια χωρίς Κύπελλο»

Αναλυτικά όσα ανέφερε ο Έλληνας τεχνικός:

«Αρχικά να ευχαριστήσω την Άρτα για την φιλοξενία και τον δήμαρχο για την προετοιμασία που έκανε. Είναι τιμή μας που βρισκόμαστε σε άλλο ένα Final Four, αυτό που πρέπει να κάνουμε από την μεριά μας είναι να διατηρήσουμε το ήθος που έχουμε σαν ομάδες και να προσφέρουμε θέαμα στους φιλάθλους που θα παρευρεθούν στο γήπεδο και ας νικήσει ο καλύτερος.

Ο Παναθηναϊκός έχει να κατακτήσει το Κύπελλο 15 χρόνια, ήταν δύσκολα χρόνια για τον σύλλογο, ήταν μια ομάδα που προσπαθούσε να αποφύγει την… καταστροφή και μετά από πολύ αγώνα, τα τελευταία 4 χρόνια έχει καταφέρει να γίνει ανταγωνιστικός και διεκδικητής τίτλων.

Δεν μας δημιουργεί κανένα άγχος ότι όλα αυτά τα χρόνια δεν κατακτήσαμε το Κύπελλο, το θέλουμε πολύ. Έχουμε να κάνουμε με εξαιρετικούς αντιπάλους και στο τέλος της ημέρας θα νικήσει αυτός που θα αγωνιστεί καλύτερα»

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News
Δημήτρης Καραφώτης
Μια μεγάλη αγάπη -μέχρι τώρα- και αυτή είναι ο Παναθηναϊκός. Το αρχείο των εφημερίδων μετά από νίκες του Παναθηναϊκού είναι ένα από τα στοιχεία που μπορούν να πείσουν κάποιον για το τι σημαίνει Παναθηναϊκός για εκείνον. Επικοινωνία: dimitris.karafotis@newspao.gr