Γλέντησε τον Ολυμπιακό ο Παναθηναϊκός και παραμένει πρώτος!
Ο Παναθηναϊκός κατάφερε να πάρει μια σπουδαία νίκη στο tie break στου Ρέντη με 3-2 σετ και παραμένει στην πρώτη θέση του πρωταθλήματος.

Ο Παναθηναϊκός κατάφερε να πάρει μια τεράστια νίκη στου Ρέντη κόντρα στον Ολυμπιακό για την 11η αγωνιστική της Volley League.
Σ’ ένα ματς που διήρκησε συνολικά 2,5 ώρες και κρίθηκε στο 5ο σετ, το Τριφύλλι έδειξε το μέταλλο από το οποίο είναι φτιαγμένο και με 3-2 σετ κατάφερε να πάρει μια τεράστια νίκη, η οποία του δίνει ψυχολογία και φυσικά το κρατάει στην κορυφή της βαθμολογίας.
Γενικότερα οι πράσινοι ήταν εξαιρετικοί στη συνολική διάρκεια του ματς, ενώ το παιχνίδι γενικότερα ήταν απίστευτα ανταγωνιστικό με τα σετ να κρίνονται κυριολεκτικά στις λεπτομέρειες, καθώς καμία από τις δύο ομάδες δεν μπορούσε να ξεφύγει κατά κανόνα.
Τέλος, αξίζει να αναφέρουμε ότι ο Παναθηναϊκός έπαιξε για πρώτη φορά μετά από τρεις μήνες πλήρης και μάλιστα κατάφερε να στείλει το δικό του μήνυμα προς τον «αιώνιο» αντίπαλο, ο οποίος έχει μισό μπάτζετ από εκείνον και πλέον συνεχίζει την πορεία του προς την κορυφή εώς το τέλος της σεζόν!
Τα σετ: 25-22, 23-25, 21-25, 25-19, 13-15.
Ειδήσεις για τον Παναθηναϊκό
- «Επικοινωνία Κουσουλού με τον Παναθηναϊκό για τον Κέντρικ Ναν»
- Γιαννακόπουλος: «Δεν σου λέω την πρόταση στον Γιόκιτς»
- «Θέλουν να αγοράσουν Ιωαννίδη με τα μισά χρήματα - Η στάση Αλαφούζου»
- Παναθηναϊκός: Οι συγκυρίες έφεραν μεταγραφή... τζακ ποτ!
- Γιαννακόπουλος: «Μάγκας δεν είναι αυτος που πετάει τα λεφτά του στο πηγάδι»