Γενέθλια για τον Δημήτρη Ανδρεόπουλο - Τα πόσα έκλεισε

Ο Δημήτρης Ανδρεόπουλος γιορτάζει σήμερα (26/10) τα 60ά γενέθλιά του με τον Παναθηναϊκό να στέλνει τις ευχές του.

Γενέθλια για τον Δημήτρη Ανδρεόπουλο - Τα πόσα έκλεισε

Ο Α.Ο αναφέρει στην ιστοσελίδα:

«Ο Παναθηναϊκός Αθλητικός Όμιλος εύχεται χρόνια πολλά σε τρεις αθλητικούς εκπρόσωπους του που έχουν γράψει τη δική τους ιστορία με το «τριφύλλι».

Αναλυτικότερα τα 60α του γενέθλια γιορτάζει σήμερα ο Δημήτρης Ανδρεόπουλος ο οποίος τίμησε για περίπου μια δεκαετία τη φανέλα με το «τριφύλλι» ως αθλητής.

Επιπλέον υπηρετεί τον Παναθηναϊκό τα τελευταία χρόνια από το πόστο του προπονητή και είναι μια από τις μεγάλες αδυναμίες της «πράσινης» εξέδρας. Ως παίκτης πανηγύρισε πέντε πρωταθλήματα και δύο κύπελλα και ως προπονητής μετράει ήδη δύο πρωταθλήματα, 4 Λιγκ Καπ και ένα Σούπερ Καπ.

Παράλληλα τα 56α γενέθλια του γιορτάζει σήμερα ο Ρόμπερτ Γιάρνι όπου φόρεσε τη πράσινη φανέλα το 2002 και σήμερα γίνεται 52 ετών ο άλλοτε βολεϊμπολίστας του Παναθηναϊκού Αντώνης Κοφάτσεφ»

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News
Δημήτρης Καραφώτης
Μια μεγάλη αγάπη -μέχρι τώρα- και αυτή είναι ο Παναθηναϊκός. Το αρχείο των εφημερίδων μετά από νίκες του Παναθηναϊκού είναι ένα από τα στοιχεία που μπορούν να πείσουν κάποιον για το τι σημαίνει Παναθηναϊκός για εκείνον. Επικοινωνία: dimitris.karafotis@newspao.gr