Πρώτο βήμα πρόκρισης, 3-0 ο Παναθηναϊκός!

Ο Παναθηναϊκός κατάφερε να πάρει τη νίκη με 3-0 απέναντι στη Σενουά και να κάνει το πρώτο βήμα από τα δύο που χρειάζονται για την πρόκριση στην επόμενη φάση.

Πρώτο βήμα πρόκρισης, 3-0 ο Παναθηναϊκός!

Αποφασιστικό βήμα για τους «32» του Challenge Cup έκανε ο Παναθηναϊκός, ο οποίος κατάφερε να πάρει τη νίκη με 3-0 σετ κόντρα στη Σενουά και πλέον θα ταξιδέψει στην Ελβετία προκειμένου να πάρει την πρόκριση που τόσο πολύ θέλει.

Η ομάδα του Δημήτρη Ανδρεόπουλου έκανε ένα εξαιρετικό παιχνίδι κι έδειξε ότι έχει υψηλές βλέψεις στο πρώτο της ματς ούσα ανανεωμένη με αποτέλεσμα να φτάσει σ’ αυτή την όχι και τόσο εύκολη, όπως εξελίχθηκε το ματς, επικράτηση.

Ουσιαστικά οι δύο ομάδες στη συνολική τους εικόνα μπορεί να ήταν κοντά στο σκορ στα σετ, ωστόσο όταν οι πράσινοι αποφάσιζαν να πατήσουν το πόδι στο γκάζι, τότε ξέφευγαν και στο τέλος έπαιρναν και το σετ, για να φτάσουν έτσι στην τελική επικράτηση.

Τα σετ: 25-21, 25-20, 25-20.

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News
Δημήτρης Δημόπουλος
Ο Παναθηναϊκός αποτελεί βασικό μέρος της ζωής του. Πιστός σ' εκείνον από τότε που θυμάται τον εαυτό του. Μεγάλη του αγάπη και το ποδόσφαιρο. Μεγαλώνοντας συνδύασε αυτά τα δύο μέσω της αθλητικής δημοσιογραφίας που από χόμπι έγινε επάγγελμα. Μεγάλο του όνειρο να δει από κοντά τον Παναθηναϊκό σε ευρωπαϊκό τελικό. Επικοινωνία: dimitris.dimopoulos@newspao.gr