Ανδρεόπουλος: «Ο φετινός Παναθηναϊκός θα στοχεύσει σε όλους τους τίτλους» (vid)

Ο Δημήτρης Ανδρεόπουλος προχώρησε σε δηλώσεις στο πλαίσιο της κλήρωσης για τη Volleyleague ανδρών.

Ανδρεόπουλος: «Ο φετινός Παναθηναϊκός θα στοχεύσει σε όλους τους τίτλους» (vid)

Αναλυτικά όσα είπε:

«Όλοι πρέπει να πούμε συγχαρητήρια και ευχαριστώ στην εθνική ομάδα, η οποία πιθανότατα θα πάρει συμμετοχή για 4η συνεχόμενη φορά σε ένα μεγάλο τουρνουά, σε ένα πανευρωπαϊκό πρωτάθλημα.

Πολλά σπορ παλεύουν για αυτό, εμείς το καταφέρνουμε ξανά. Συγχαρητήρια στους παίκτες, στην ομοσπονδία. Πρέπει να δώσει επιπλέον όραμα. Είμαι ένα παιδί της εθνικής ομάδας.

Η VolleyLeague είναι από τα πιο δυνατά πρωταθλήματα της Ευρώπης. Αν κοιτάξετε τα ρόστερ και των δέκα ομάδων, θα γίνει ένα συναρπαστικό πρωτάθλημα.

Δεν μπορούμε να προεξοφλούμε κάποια νίκη. Οι διοικήσεις προσφέρουν συνεχώς περισσότερα, οργανωτικά και οικονομικά.

Με πολύ περηφάνεια θα έλεγα ότι ο Παναθηναϊκός είναι διεκδικητής όλων των τίτλων. Θέλουμε να κατακτούμε όσα περισσότερα τρόπαια γίνεται. Την πενταετία που διανύουμε ο Παναθηναϊκός έφτασε σε αριθμό τίτλων τη δεκαετία του 80.

Μετράμε επτά τίτλους. Αυτό έγινε με μεγάλη συνέπεια και δουλειά, τόσο από τους αθλητές, όσο και από τα σταφ, αλλά κυρίως από τη διοίκηση. Δημιουργήσαμε ένα μοντέλο οικογένειας που ο ένας καλύπτει τα κενά και τις αδυναμίες του άλλου. Και ο φετινός Παναθηναϊκός είναι μια ομάδα που θα στοχεύσει σε όλους τους τίτλους.»

Δείτε παρακάτω:

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News
Δημήτρης Καραφώτης
Μια μεγάλη αγάπη -μέχρι τώρα- και αυτή είναι ο Παναθηναϊκός. Το αρχείο των εφημερίδων μετά από νίκες του Παναθηναϊκού είναι ένα από τα στοιχεία που μπορούν να πείσουν κάποιον για το τι σημαίνει Παναθηναϊκός για εκείνον. Επικοινωνία: dimitris.karafotis@newspao.gr