Ανανέωσε στον Παναθηναϊκό ο Γιώργος Πετρέας - Οι δηλώσεις

Ανανέωσε στον Παναθηναϊκό ο Γιώργος Πετρέας - Οι δηλώσεις

Ο Παναθηναϊκός Αθλητικός Όμιλος ανακοινώνει την ανανέωση της συνεργασίας του με τον Γιώργο Πετρέα για την αγωνιστική σεζόν 2024-2025 για το ανδρικό τμήμα βόλεϊ.

Σε μια πολύ σημαντική ανανέωση συνεργασίας προχώρησε ο Σύλλογος καθώς διατήρησε και τη φετινή σεζόν στο έμψυχο δυναμικό της ανδρικής ομάδας βόλεϊ, τον Γιώργο Πετρέα.

Ο πολύπειρος κεντρικός θα αποτελεί και φέτος έναν από τους «πύργους» του «τριφυλλιού» και αναμφίβολα και πέρυσι ήταν καθοριστική η συμβολή του.

Σε δήλωση του στο www.pao1908.com o Γιώργος Πετρέας επισήμανε «Η ανανέωση μιας συνεργασίας αποδεικνύει την ικανοποίηση που υπάρχει και από τις δύο πλευρές.

Θα είμαστε μαζί για Τρίτη συνεχόμενη χρονιά και τέταρτη συνολικά, με περισσότερη όρεξη και αισιοδοξία για να πετύχουμε τους στόχους που θα θέσει η διοίκηση.Εύχομαι σε όλες και όλους να έχουμε υγεία και πολλές χαρές. Συνεχίζουμε!»

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber
Δημήτρης Καραφώτης
Μια μεγάλη αγάπη -μέχρι τώρα- και αυτή είναι ο Παναθηναϊκός. Το αρχείο των εφημερίδων μετά από νίκες του Παναθηναϊκού είναι ένα από τα στοιχεία που μπορούν να πείσουν κάποιον για το τι σημαίνει Παναθηναϊκός για εκείνον. Επικοινωνία: dimitris.karafotis@newspao.gr
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News