Αποχωρεί από τον Παναθηναϊκό ο Ερνάντεζ - «Τελειώνουν» Ρανγκέλ - Κόβαρ!

Αποχωρεί από τον Παναθηναϊκό ο Ερνάντεζ - «Τελειώνουν» Ρανγκέλ - Κόβαρ!

Σε ολικό λίφτινγκ στους ξένους προχωρούν στον Παναθηναϊκό μετά την απώλεια του πρωταθλήματος της Volleyleague.

Μετά τη χαμένη ευκαιρία για την κατάκτηση του CEV Challenge Cup στους αγώνες με τον Ολυμπιακό, ακολούθησε μια άκρως αποτυχημένη σεζόν για τον Παναθηναϊκό.

Το Τριφύλλι λύγισε από νωρίς με αντίπαλο τη σπουδαία Μόντσα στην Ευρώπη, χάθηκε το κύπελλο και στη συνέχεια και το πρωτάθλημα, παρά το πλεονέκτημα της έδρας.

Η διοίκηση του Παναθηναϊκού που αποφάσισε να ανανεώσει το συμβόλαιο στον Δημήτρη Ανδρεόπουλο, κοιτάζει πλέον, την επόμενη μέρα στο τμήμα του βόλεϊ ανδρών.

Παρελθόν θα αποτελέσει και ο Ερνάντεζ που έχει χρυσή πρόταση από το Κουβέιτ και όλα δείχνουν πως θα συνεχίσει εκεί την καριέρα του.

Ο κύκλος του Ρανγκέλ έκλεισε οριστικά ενώ οι εμφανίσεις του Κόβαρ στους τελικούς είναι δεδομένα η… χαριστική βολή για τη συνέχεια του στον Παναθηναϊκό και δεν υπάρχει πιθανότητα να συνεχίσει.

Οι επιτελείς του τριφυλλιού, με επικεφαλής τον Σωτήρη Πανταλέων έχουν ήδη τρέξει τις πρώτες επιλογές που δόθηκαν από τον Δημήτρη Ανδρεόπουλο ώστε ο Παναθηναϊκός να εμφανιστεί τη νέα σεζόν με σπίθα στα μάτια, ποιότητα και μεγάλο κίνητρο για επιστροφή στους τίτλους.

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber
Δημήτρης Καραφώτης
Μια μεγάλη αγάπη -μέχρι τώρα- και αυτή είναι ο Παναθηναϊκός. Το αρχείο των εφημερίδων μετά από νίκες του Παναθηναϊκού είναι ένα από τα στοιχεία που μπορούν να πείσουν κάποιον για το τι σημαίνει Παναθηναϊκός για εκείνον. Επικοινωνία: dimitris.karafotis@newspao.gr
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News