Ολα για το διπλό: Η ώρα και το κανάλι στο Ολυμπιακός-Παναθηναϊκός

Ο Ολυμπιακός έχει δεύτερη ευκαιρία για να κατακτήσει τον 32ο τίτλο στην ιστορία του και ο Παναθηναϊκός για να ισοφαρίσει τη σειρά σε 2-2 ώστε να έχει το πλεονέκτημα έδρας σε πέμπτο και τελευταίο αγώνα στο Μετς.

Ολα για το διπλό: Η ώρα και το κανάλι στο Ολυμπιακός-Παναθηναϊκός

Αποφασισμένοι για μία ακόμα ανατροπή είναι στον Παναθηναϊκό προκειμένου να ισοφαρίσουν τη σειρά. Παρότι ο Παναθηναϊκός την εφετινή σεζόν δεν έχει νικήσει στο Μελίνα Μερκούρη για το πρωτάθλημα στοχεύει για μία νίκη που θα ανατρέψει και πάλι τα δεδομένα στις επικές μονομαχίες των δύο «αιωνίων».

O προπονητής του Παναθηναϊκού Δημήτρης Ανδρεόπουλος δήλωσε για τον τέταρτο τελικό: «Είπαμε αμέσως μετά το ματς στο Μετς που νικήσαμε ότι παραμένουμε με την πλάτη στον τοίχο. Αυτό δεν αλλάζει και φυσικά πρέπει να κάνουμε κατάθεση ψυχής στο Ρέντη για να πετύχουμε το επιθυμητό αποτέλεσμα. Αυτή τη στιγμή επιλέγουμε να μη μιλάμε καθόλου και να έχουμε το μυαλό μας όλοι συντονισμένο στον τέταρτο τελικό που κρίνει πολλά»

Διαιτητές: Γεροθόδωρος, Βασιλειάδης. Παρατηρητής Αγώνα: Καλπακτσόγλου. Παρατηρητής Διαιτησίας: Γεωργουλέας Διαιτητής Challenge: Κουτσούλας. Επόπτες: Παπαθανασίου, Χατζηβασιλείου. Γραμματεία: Θεοδωρίδου.

Ο τέταρτος τελικός στο «Mελίνα Μερκούρη» θα αρχίσει στις 18:00 και θα μεταδοθεί ζωντανά από την ΕΡΤ3.

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News
Δημήτρης Καραφώτης
Μια μεγάλη αγάπη -μέχρι τώρα- και αυτή είναι ο Παναθηναϊκός. Το αρχείο των εφημερίδων μετά από νίκες του Παναθηναϊκού είναι ένα από τα στοιχεία που μπορούν να πείσουν κάποιον για το τι σημαίνει Παναθηναϊκός για εκείνον. Επικοινωνία: dimitris.karafotis@newspao.gr