Ολα για το διπλό: Η ώρα και το κανάλι στο Ολυμπιακός-Παναθηναϊκός
Ο Ολυμπιακός έχει δεύτερη ευκαιρία για να κατακτήσει τον 32ο τίτλο στην ιστορία του και ο Παναθηναϊκός για να ισοφαρίσει τη σειρά σε 2-2 ώστε να έχει το πλεονέκτημα έδρας σε πέμπτο και τελευταίο αγώνα στο Μετς.
Αποφασισμένοι για μία ακόμα ανατροπή είναι στον Παναθηναϊκό προκειμένου να ισοφαρίσουν τη σειρά. Παρότι ο Παναθηναϊκός την εφετινή σεζόν δεν έχει νικήσει στο Μελίνα Μερκούρη για το πρωτάθλημα στοχεύει για μία νίκη που θα ανατρέψει και πάλι τα δεδομένα στις επικές μονομαχίες των δύο «αιωνίων».
O προπονητής του Παναθηναϊκού Δημήτρης Ανδρεόπουλος δήλωσε για τον τέταρτο τελικό: «Είπαμε αμέσως μετά το ματς στο Μετς που νικήσαμε ότι παραμένουμε με την πλάτη στον τοίχο. Αυτό δεν αλλάζει και φυσικά πρέπει να κάνουμε κατάθεση ψυχής στο Ρέντη για να πετύχουμε το επιθυμητό αποτέλεσμα. Αυτή τη στιγμή επιλέγουμε να μη μιλάμε καθόλου και να έχουμε το μυαλό μας όλοι συντονισμένο στον τέταρτο τελικό που κρίνει πολλά»
Διαιτητές: Γεροθόδωρος, Βασιλειάδης. Παρατηρητής Αγώνα: Καλπακτσόγλου. Παρατηρητής Διαιτησίας: Γεωργουλέας Διαιτητής Challenge: Κουτσούλας. Επόπτες: Παπαθανασίου, Χατζηβασιλείου. Γραμματεία: Θεοδωρίδου.
Ο τέταρτος τελικός στο «Mελίνα Μερκούρη» θα αρχίσει στις 18:00 και θα μεταδοθεί ζωντανά από την ΕΡΤ3.
Ειδήσεις για τον Παναθηναϊκό
- Γιαννακόπουλος: «Τα 820 χιλιάρικα είναι ολόφρεσκα - Αυτό θα βοηθήσει να βρούμε από πού είναι»
- Βαθμολογία Conference League: Η θέση του Παναθηναϊκού μετά τη 2η αγωνιστική
- Ραπτόπουλος: «Ο Τεττέη θα γ@@@ πάλι, αν βρει τα πατήματά του» (vid)
- Κουτσιαύτης: «Η γραμμή έχει μπει λάθος στο γκολ του Τεττέη» (pic)
- Ομπράντοβιτς: «Με κάλεσαν από το εξωτερικό» - Τι απάντησε για το σκάνδαλο στο μπάσκετ