Ολυμπιακός-Παναθηναϊκός: Νίκη για... πράσινη απάντηση

Ο Ολυμπιακός φιλοξενεί στο κλειστό γυμναστήριο του Ρέντη τον Παναθηναϊκό (17:45, EPT-3), για τον δεύτερο μεταξύ τους τελικό της Volley League.

Αγνώριστος ο Παναθηναϊκός, ηττήθηκε από τον Ολυμπιακό και πέταξε το πλεονέκτημα έδρας!

Ολυμπιακός και Παναθηναϊκός διασταυρώνουν τα «ξίφη» τους στο κλειστό γυμναστήριο «Μελίνα Μερκούρη» (17:45, EPT-3, sport-fm.gr) για τον δεύτερο χρονικά τελικό της Volley League σε ένα ματς που θα καθορίσει κατά μεγάλο ποσοστό την έκβαση του τίτλου και τον φετινό πρωταθλητή.

Οι «ερυθρόλευκοι» προηγούνται με 1-0 στη σειρά, αφού στο πρώτο ματς κατάφεραν να κάνουν το break στην έδρα του «αιωνίου» αντιπάλου τους με 3-0 σετ, το οποίο ωστόσο κρίθηκε στα σημεία.

Οι «πράσινοι» θέλουν να… μεταφέρουν εκ νέου το πλεονέκτημα στα δικά τους επίπεδα ενόψει και του τρίτου τελικού στο Μετς. Το «τριφύλλι» στο πρώτο ματς, ουσιαστικά, «προδόθηκε» από τα λάθη του τα οποία χάρισαν 24 πόντους στον αντίπαλο, αριθμός ο οποίος είναι… ανεπίτρεπτος για ματς τέτοιου επιπέδου.

Διαιτητές: Παπαδογούλας, Κουτσούλας, Παρατηρητής αγώνα: Καλπακτσόγλου, Παρατηρητής διαιτησίας: Αντωνούλης, Τσάλεντζ ρέφερι: Μυλωνάκης.

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber
Δημήτρης Καραφώτης
Μια μεγάλη αγάπη -μέχρι τώρα- και αυτή είναι ο Παναθηναϊκός. Το αρχείο των εφημερίδων μετά από νίκες του Παναθηναϊκού είναι ένα από τα στοιχεία που μπορούν να πείσουν κάποιον για το τι σημαίνει Παναθηναϊκός για εκείνον. Επικοινωνία: dimitris.karafotis@newspao.gr
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News