Νίκη πρόκρισης στον τελικό - Τι ώρα παίζει ο Παναθηναϊκός

Παναθηναϊκός: Το κρίσιμο σετ του «13-19»!

Ο Παναθηναϊκός αντιμετωπίζει σήμερα το απόγευμα (17:00, ΕΡΤ 3) τον Μίλωνα για μια θέση στον τελικό του Κυπέλλου Ελλάδος.

Ο Παναθηναϊκός θα αντιμετωπίσει σήμερα το απόγευμα (17:00, ΕΡΤ 3) τον Μίλωνα, ο οποίος αποτελεί τη μεγάλη έκπληξη της φετινής σεζόν, με στόχο μια θέση στον τελικό του Κυπέλλου Ελλάδος.

Μάλιστα οι πράσινοι, οι οποίοι έχουν περάσει στους τελικούς του πρωταθλήματος (με αντίπαλο τον Ολυμπιακό) και του Λιγκ Καπ (με αντίπαλο τον ΠΑΟΚ) αναζητούν την επιστροφή τους σε τελικό Κυπέλλου μετά από 14 ολόκληρα χρόνια.

Η τελευταία φορά που τα κατάφεραν ήταν το 2010, όπου στην πορεία πανηγύρισαν και για τελευταία φορά την κατάκτηση του συγκεκριμένου τίτλου.

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber
Δημήτρης Δημόπουλος
Ο Παναθηναϊκός αποτελεί βασικό μέρος της ζωής του. Πιστός σ' εκείνον από τότε που θυμάται τον εαυτό του. Μεγάλη του αγάπη και το ποδόσφαιρο. Μεγαλώνοντας συνδύασε αυτά τα δύο μέσω της αθλητικής δημοσιογραφίας που από χόμπι έγινε επάγγελμα. Μεγάλο του όνειρο να δει από κοντά τον Παναθηναϊκό σε ευρωπαϊκό τελικό. Επικοινωνία: dimitris.dimopoulos@newspao.gr
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News