Final Four: Ο αντίπαλος του Παναθηναϊκού

Ξεπέρασε το εμπόδιο της Καλαμάτας ο Παναθηναϊκός

Πραγματοποιήθηκε η κλήρωση για τα ημιτελικά του Κυπέλλου Ελλάδας βόλεϊ άνδρων με τον Παναθηναϊκό ν’ αντιμετωπίζει τον Μίλωνα.

Ο Παναθηναϊκός θα βρεθεί στο Final 4 του Κυπέλλου Ελλάδας στο βόλεϊ ανδρών και θ’ αντιμετωπίσει τον Μίλωνα για μια θέση στον μεγάλο τελικό της διοργάνωσης.

Το Final 4 θα λάβει χώρα στην Λάρισα το τριήμεορ 29-31 Μαρτίου. Οι ακριβείς ημερομηνίες διεξαγωγής και η σειρά των ημιτελικών θα γίνει γνωστεί τις επόμενες μέρες από την ΕΟΠΕ μετά απο συννενόηση που θα γίνει και με την ΕΡΤ, που θα καλύψει τηλεοπτικά την διοργάνωση.

Αναλυτικά η ενημέρωση της ΕΟΠΕ:

«Πραγματοποιήθηκε σήμερα (Τετάρτη 13/3) στα γραφεία της ΕΟΠΕ η κλήρωση για την ανάδειξη των ζευγαριών του Final-4 του Κυπέλλου ανδρών που θα διεξαχθεί το διάστημα 29-31 Μαρτίου στη Λάρισα.

Τα ζευγάρια που προέκυψαν είναι τα εξής:

Ολυμπιακός ΣΦΠ – ΠΑΟΚ

Παναθηναϊκός ΑΟ – ΑΟΝΣ Μίλων

Η ακριβής ημερομηνία διεξαγωγής του Final 4 και η σειρά των ημιτελικών θα ανακοινωθεί τις επόμενες ημέρες από την ΕΟΠΕ μετά από συνεννόηση με την ΕΡΤ που θα μεταδώσει τους αγώνες».

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber
Δημήτρης Δημόπουλος
Ο Παναθηναϊκός αποτελεί βασικό μέρος της ζωής του. Πιστός σ' εκείνον από τότε που θυμάται τον εαυτό του. Μεγάλη του αγάπη και το ποδόσφαιρο. Μεγαλώνοντας συνδύασε αυτά τα δύο μέσω της αθλητικής δημοσιογραφίας που από χόμπι έγινε επάγγελμα. Μεγάλο του όνειρο να δει από κοντά τον Παναθηναϊκό σε ευρωπαϊκό τελικό. Επικοινωνία: dimitris.dimopoulos@newspao.gr
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News