Στο Final 4 με... περίπατο ο Παναθηναϊκός! (vid)

Στο Final 4 με... περίπατο ο Παναθηναϊκός! (vid)

Άνευ… αγώνος προκρίθηκε στο Final 4 ο Παναθηναϊκός κάνοντας πάρι στη Σύρο σε λιγότερο από μια ώρα αγώνα!

Λίγο περισσότερο από μία ώρα χρειάστηκε ο Παναθηναϊκός για να πάρει τη νίκη κόντρα στον Φοίνικα Σύρου με 3-0 σετ (17-25, 15-25, 16-25) και να σφραγίσει το εισιτήριο για το Final 4 του Κυπέλλου Ελλάδας, το οποίο θα λάβει χώρα στην Λάρισα.

Ο Παναθηναϊκός ξεκίνησε με το πόδι στο γκάζι την αναμέτρηση παίρνοντας πολύ γρήγορα διαφορά οκτώ πόντων (2-10). Ο Φοίνικας, αρχικά, μείωσε (5-10) όμως είδε ξανά τους «πράσινους» να ανακτούν τη διαφορά των οκτώ πόντων (6-14).

Οι γηπεδούχοι, για ακόμη μία φορά, κατάφεραν να… ροκανίσουν τη διαφορά (11-16) με τον Παναθηναϊκό να κάνει διαχείρηση ενός προβαδίσματος έξι πόντων (14-20) για να κλείσει το σετ στο +8 με 17-25.

Αντίστοιχη έκβαση είχε το σκορ στο δεύτερο σετ. Η ομάδα του Δημήτρη Ανδρεόπουλου ξεκίνησε με προβάδισμα τεσσάρων πόντων (3-7), το οποίο διεύρυνε έως το τέλος του σετ. Ο Παναθηναϊκός έφτασε τη διαφορά σε διψήφια επίπεδα (11-23), διπλασιάζοντας τα σετ του με 15-25.

Στο τρίτο σετ, οι γηπεδούχοι εμφανίστηκαν πιο ανταγωνιστικοί με τον Παναθηναϊκό να αλλάζει πασαδόρο και διαγώνιο στο σχήμα του.

Οι Συριανοί προηγήθηκαν (7-4), αλλά οι «πράσινοι» ανέτρεψαν το σκορ και… έχτισαν τη διαφορά φτάνοντας στο +8 (9-17). Οι φιλοξενούμενοι, με τη διαφορά στους οκτώ πόντους έβαλαν τις βάσεις για να πάρουν ακόμη ένα σετ και με το 16-25 έκαναν το 3-0 σετ, σφραγίζοντας το εισιτήριο για το Final 4.

Τα σετ: 17-25, 15-25, 16-25

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber
Δημήτρης Καραφώτης
Μια μεγάλη αγάπη -μέχρι τώρα- και αυτή είναι ο Παναθηναϊκός. Το αρχείο των εφημερίδων μετά από νίκες του Παναθηναϊκού είναι ένα από τα στοιχεία που μπορούν να πείσουν κάποιον για το τι σημαίνει Παναθηναϊκός για εκείνον. Επικοινωνία: dimitris.karafotis@newspao.gr
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News