Παναθηναϊκός: Το κρίσιμο σετ του «13-19»!

Παναθηναϊκός: Το κρίσιμο σετ του «13-19»!

Αν είχες πάρει περισσότερα φέτος από Κοβαρ, Ρανγκέλ θα ήσουν φαβορί για όλους τους τίτλους στην Ελλάδα (για πρώτη φορά στην ιστορία σου) και για καλύτερη πορεία στην Ευρώπη.

Εκεί τα πράγματα είναι δύσκολα όσο παίζουν Ιταλοί, Τούρκοι, Πολωνοί, πέρσι ήταν μοναδική ευκαιρία για ευρω-κούπα αλλά στο κρίσιμο ματς του Αγίου Θωμά με τους λιμανίσιους έπεσες θύμα προβοκάτσιας, ας μην τα θυμόμαστε καλύτερα.

Παρότι έχεις δύο ξένους που δεν αποδίδουν σε πολλά ματς, κατά μεγάλο ποσοστό κλείδωσες την πρωτιά πρωτιά της κανονικής περιόδου μετά τη νίκη με 3-1 σετ, κάτι που φέρνει πλεονέκτημα έδρας στα πλαίη οφ!

Στο βόλεϊ η έδρα δεν μετράει τόσο, το Μετς δεν είναι ούτε Λεωφόρος, ούτε Άγιος Θωμάς, ούτε Πανελλήνιος, αλλά έστω ένα σπρώξιμο περιμένουμε να το δώσει στην ομάδα που έχει προβληματίσει φέτος κι ας έχει παικταράδες (Πρωτοψάλτης, Ερνάντες).

Ο τελευταίος ήταν ο μεγάλος πρωταγωνιστής του 4ου σετ που έδειχνε να κοκκινίζει (13-19), παρασύροντας τους συμπαίκτες του σε τρελό ρυθμό!

Η σημασία της ανατροπής σε αυτό το σετ ήταν τεράστια διότι αν το έπαιρνε ο Ολυμπιακός θα έκανε το 2-2 και στη συνέχεια, ακόμα κι αν τον νικούσες 3-2, θα ερχόταν αυτός πρώτος στη βαθμολογία της κανονικής περιόδου!

Δημήτρης Στρατής

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber
Δημήτρης Καραφώτης
Μια μεγάλη αγάπη -μέχρι τώρα- και αυτή είναι ο Παναθηναϊκός. Το αρχείο των εφημερίδων μετά από νίκες του Παναθηναϊκού είναι ένα από τα στοιχεία που μπορούν να πείσουν κάποιον για το τι σημαίνει Παναθηναϊκός για εκείνον. Επικοινωνία: dimitris.karafotis@newspao.gr
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News