Κατώτερος των περιστάσεων ο Παναθηναϊκός, ηττήθηκε στο ντέρμπι των αιωνίων! (vids)

Κατώτερος των περιστάσεων ο Παναθηναϊκός, ηττήθηκε στο ντέρμπι των αιωνίων! (vids)

Μετά την ήττα από τη Μόντσα στο Challenge Cup ακολούθησε η αποτυχημένη προσπάθεια του Παναθηναϊκού στο «Μελίνα Μερκούρη» κόντρα στον Ολυμπιακό (3-1) σε μια πολύ κακή εβδομάδα για τον Δημήτρη Ανδρεόπουλο και την ομάδα του.

Ο Ολυμπιακός μπήκε πιο αποφασιστικός στο πρώτο σετ και με «όπλο» τα σερβίς κατάφερε να πάρει το προβάδισμα απέναντι στον Παναθηναϊκό, ο οποίος έχασε το πρώτο σετ στο «Μελίνα Μερκούρη», όπως στο League Cup.

Αυτό που δεν είδαμε στο τελευταίο επεισοδιακό ντέρμπι αιωνίων (με τον τραυματισμό του αστυνομικό από φωτοβολίδα), το είδαμε το βράδυ του Σαββάτου (16/12), δηλαδή την αντίδραση των «πρασίνων».

Σε ένα σετ – διαφήμιση για το ελληνικό βόλεϊ ο Παναθηναϊκός έδειξε μαχητική ψυχή και ισοφάρισε σε 1-1 στα σετ με 33-31 (!).

Ένα γλυκό πέρασμα από τον Ερνάντεζ και ένας άσος από τον Βουλκίδη έκριναν το δεύτερο σετ και οι «πράσινοι» κατόρθωσαν να φέρουν το παιχνίδι στα ίσα.

Το Τριφύλλι ξέμεινε από ενέργεια στο 3ο και στο 4ο σετ. Από το 20-13 το παιχνίδι πήγε στο 23-21 στο τρίτο σετ, όμως, οι ερυθρόλευκοι τελείωσαν την ιστορία για το 2-1.

Στο 4ο σετ ο Ολυμπιακός έφτασε στο double score 14-7 με τους «πράσινους» να έχουν πάθει μπλακ άουτ και τελικά εκείνος κατέκτησε τη νίκη με 3-1 σετ.

Τα σετ: 25-21, 31-33, 25-22, 25-20

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber
Δημήτρης Καραφώτης
Μια μεγάλη αγάπη -μέχρι τώρα- και αυτή είναι ο Παναθηναϊκός. Το αρχείο των εφημερίδων μετά από νίκες του Παναθηναϊκού είναι ένα από τα στοιχεία που μπορούν να πείσουν κάποιον για το τι σημαίνει Παναθηναϊκός για εκείνον. Επικοινωνία: dimitris.karafotis@newspao.gr
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News