Ολυμπιακός-Παναθηναϊκός: «Ο αστυνομικός ήρθε ετοιμοθάνατος με αιμορραγικό σοκ»

Ολυμπιακός-Παναθηναϊκός: «Ο αστυνομικός ήρθε ετοιμοθάνατος με αιμορραγικό σοκ»

Μάχη να κρατηθεί στη ζωή δίνει 31χρονος αστυνομικός των ΜΑΤ, που τραυματίστηκε από ναυτική φωτοβολίδα στον αγώνα βόλεϊ Ολυμπιακός – Παναθηναϊκός.

«Ο αστυνομικός ήρθε στο νοσοκομείο ετοιμοθάνατος», δηλώνει γιατρός στο νοσοκομείο Κρατικό Νικαίας, περιγράφοντας τις δραματικές στιγμές που εκτυλίχθηκαν μετά τον σοβαρό τραυματισμό στον αγώνα βόλεϊ μεταξύ Ολυμπιακού – ΠΑΟ.

Όπως αναφέρει ο γιατρός στο iEidiseis, ο αστυνομικός είχε αιμορραγικό σοκ, δηλαδή έφτασε στο νοσοκομείο με ακατάσχετη αιμορραγία. «Είχε ρήξη της αριστερής μοιραίας αρτηρίας στο πόδι», προσθέτει και αμέσως εισήχθη στο χειρουργείο.

Μάλιστα, σημειώνεται ότι το Κρατικό Νικαίας δεν είχε εφημερία και έσπευσαν όλοι οι γιατροί.

Πώς τραυματίστηκε ο αστυνομικός

Όπως μετέδωσε νωρίτερα το iEidiseis, η ναυτική φωτοβολίδα έμεινε στο πόδι του αστυνομικού για αρκετή ώρα και του προκάλεσε μεγάλη ζημιά στο μηρό.

Όπως περιγράφουν, ήταν ιδιαίτερα τραγικές οι στιγμές, καθώς καιγόταν το πόδι του επειδή η ναυτική φωτοβολίδα δε σβήνει. Το ΕΚΑΒ παρέλαβε τον αστυνομικό και τον μετέφερε σε κρίσιμη κατάσταση στο Κρατικό Νίκαιας και αμέσως διασωληνώθηκε. Μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο με ακατάσχετη αιμορραγία.

Όλη η ηγεσία της ΕΛ.ΑΣ. και ο υπουργός Υγείας Μ. Χρυσοχοΐδης μετέβησαν στο νοσοκομείο, ενώ μέχρι αυτή την ώρα δεν έχει γίνει κάποια σύλληψη.

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber
Δημήτρης Καραφώτης
Μια μεγάλη αγάπη -μέχρι τώρα- και αυτή είναι ο Παναθηναϊκός. Το αρχείο των εφημερίδων μετά από νίκες του Παναθηναϊκού είναι ένα από τα στοιχεία που μπορούν να πείσουν κάποιον για το τι σημαίνει Παναθηναϊκός για εκείνον. Επικοινωνία: dimitris.karafotis@newspao.gr
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News