Παναθηναϊκός: Ανακοινώθηκε η επιστροφή βόμβα!

Παναθηναϊκός: Ανακοινώθηκε η επιστροφή βόμβα!

Ο Θανάσης Πρωτοψάλτης, επέστρεψε στον Παναθηναϊκό, έπειτα από μια σεζόν στο Βέλγιο και θα ενισχύσει τα άκρα του «τριφυλλιού» από τη νέα χρονιά μέχρι και το 2025 έπειτα από ανακοίνωση του συλλόγου!

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

Ο Παναθηναϊκός Αθλητικός Όμιλος ανακοινώνει την επιστροφή του Θανάση Πρωτοψάλτη για τα επόμενα δύο χρόνια στο ανδρικό τμήμα βόλεϊ του Συλλόγου.

Ο διεθνής ακραίος μετά την επιτυχημένη χρονιά στη Βέλγικη VC GREENYARD Maaseik, όπου αγωνίστηκε στο CEV Cup, επιστρέφει στα «πράσινα» και θα ενισχύει το τμήμα για τις επόμενες δύο σεζόν.

Σε δήλωση του στο www.pao1908.com ο Θανάσης Πρωτοψάλτης ανέφερε: «Ευχαριστώ τον Παναθηναϊκό για την εμπιστοσύνη που μου έδειξε για τα δύο χρόνια συνεργασίας μας και εγώ με τη σειρά μου θα ανταποδώσω δίνοντας τον καλύτερό μου εαυτό για την ομάδα, το Σύλλογο και τον κόσμο».

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber
Δημήτρης Καραφώτης
Μια μεγάλη αγάπη -μέχρι τώρα- και αυτή είναι ο Παναθηναϊκός. Το αρχείο των εφημερίδων μετά από νίκες του Παναθηναϊκού είναι ένα από τα στοιχεία που μπορούν να πείσουν κάποιον για το τι σημαίνει Παναθηναϊκός για εκείνον. Επικοινωνία: dimitris.karafotis@newspao.gr
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News