Παναθηναϊκός μεταγραφές: Ενίσχυση του ελληνικού κορμού

Νέα μεταγραφή για τον Παναθηναϊκό!

Δυνατή η μεταγραφή του Θοδωρή Βουλκίδη στο βόλεϊ.

Αφαιρείς έναν καλό παίκτη από τον ΠΑΟΚ (που τα τελευταία χρόνια σου έχει κάνει ζημιές, φέτος σε πέταξε εκτός τελικών πρωταθλήματος αλλά και Κυπέλλου) κι ενισχύεσαι περισσότερο, δίνοντας έμφαση στο ελληνικό στοιχείο.

Πραγματικά είναι απίστευτο πως χάθηκαν φέτος πρωτάθλημα κι ευρωπαϊκό. Τους άλλους τους ρήμαζες όπου τους πετύχαινες και εν τη απουσία σου βρήκαν την ευκαιρία να κάνουν περίπατο απέναντι στους Θεσσαλονικείς.

Σίγουρα αν δεν είχαν γίνει τα …μαγειρέματα στη ρεβάνς του Αγίου Θωμά στην Ευρώπη, δεν υπήρχε περίπτωση εκείνος ο Παναθηναϊκός στη φόρμα που ήταν και με την ενέργεια που του δίνουν οι οπαδοί του να μην έπαιρνε δυο σετάκια, κάνοντας πρόβα άρσης του πρώτου του ευρωπαϊκού

Μετά την κατάκτηση του Λιγκ Καπ ο προπονητής είπε ότι σε μερικά χρόνια το κλαμπ θα πάρει το παρθενικό του διεθνές τρόπαιο, προς το παρόν ενισχύθηκες με Πρωτοψαλτη, Κοντοστάθη, Βουλκίδη, μένει να δούμε τι θα γίνει με τους ξένους για να έχουμε μια γενική ματιά του ρόστερ της περιόδου 23-24!

Δημήτρης Στρατής

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber
Δημήτρης Στρατής
Σε αυτή την δουλειά από το 1995, στην Παναθηναϊκή καθημερινότητα από το 2006. Όλα αυτά τα χρόνια καταπιανόμαστε καθημερινώς από διαφορετικά μετερίζια με τον μεγαλύτερο σύλλογο του τόπου αντιμετωπίζοντας την καθημερινότητά του με πράσινα γυαλιά μεν, αλλά (θέλουμε νε πιστεύουμε) δίχως παρωπίδες. Επικοινωνία: dimitris.stratis@newspao.gr
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News