Παναθηναϊκός: Εξιλέωση μέσω Κυπέλλου! Ώρα και τηλεοπτική μετάδοση

Ενός λεπτού σιγή στο μεγάλο ντέρμπι για το φονικό σεισμό σε Τουρκία και Συρία (vid)

Ο Παναθηναϊκός έχει μπροστά του το Κύπελλο Ελλάδος και σήμερα θέλει να κάνει το βήμα για την κατάκτηση κόντρα στον ΠΑΟΚ.

Λίγες ώρες έμειναν προκειμένου στην Καλαμάτα να εκκινήσει η μεγάλη γιορτή του βόλεϊ, το final-4 του Κυπέλλου Ελλάδας ανδρών το οποίο θα φιλοξενηθεί στο Κλειστό Γυμναστήριο της «Τέντας» το διήμερο 31 Μαρτίου – 1η Απριλίου 2023 με την συμμετοχή του Π.Α.Ο.Κ., του Ολυμπιακού, του Παναθηναϊκού και του Μίλωνα.

Οι ονομαστικές προσκλήσεις για την παρακολούθηση των αγώνων της Παρασκευής και του τελικού το Σάββατο έχουν οριστικοποιηθεί στο σύνολό τους, με την «Τέντα» να είναι sold out. Η διάθεσή τους θα γίνει αύριο, 31 Μαρτίου μέσω τοπικών αθλητικών σωματείων και φορέων.

Σήμερα, Πέμπτη 30 Μαρτίου, παραμονή της έναρξης του final-4, παραχωρήθηκε σε τοπικά και πανελλαδικά ΜΜΕ, συνέντευξη Τύπου από τον Δήμαρχο Καλαμάτας Θανάση Βασιλόπουλο, τον Πρόεδρο της Ελληνικής Ομοσπονδίας Πετοσφαίρισης Γιώργο Καραμπέτσο και τους προπονητές και τους αρχηγούς των ομάδων που συμμετέχουν στο final-4 του Κυπέλλου Ελλάδας.

Όπως έχει γίνει γνωστό από την Ελληνική Ομοσπονδία Πετοσφαίρισης, ο πρώτος ημιτελικός ανάμεσα στον Ολυμπιακό και τον Μίλωνα θα πραγματοποιηθεί την Παρασκευή 31 Μαρτίου στις 18.00 σε απευθείας μετάδοση από το ERTSPORTS 1.

O δεύτερος ημιτελικός ανάμεσα στον Π.Α.Ο.Κ. και τον Παναθηναϊκό θα ξεκινήσει στις 21.15 σε απευθείας μετάδοση από την ΕΡΤ-3. Ο τελικός θα γίνει το Σάββατο 1 Απριλίου στις 21.30 σε απευθείας μετάδοση από την ΕΡΤ-3.

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber
Δημήτρης Καραφώτης
Μια μεγάλη αγάπη -μέχρι τώρα- και αυτή είναι ο Παναθηναϊκός. Το αρχείο των εφημερίδων μετά από νίκες του Παναθηναϊκού είναι ένα από τα στοιχεία που μπορούν να πείσουν κάποιον για το τι σημαίνει Παναθηναϊκός για εκείνον. Επικοινωνία: dimitris.karafotis@newspao.gr
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News