Δεν ολοκλήρωσε την ανατροπή ο Παναθηναϊκός, ήττα 3-2 στο tie break από τον Ολυμπιακό (vids)

Δεν ολοκλήρωσε την ανατροπή ο Παναθηναϊκός, ήττα 3-2 στο tie break από τον Ολυμπιακό (vids)

Αυτό που ήθελε ο Παναθηναϊκός στην ευρωπαϊκή ρεβάνς στον Άγιο Θωμά, το… κατάφερε το Σάββατο απέναντι στον Ολυμπιακό. Πήρε δύο σετ, τελικά, όμως, δεν κατάφερε να ολοκληρώσει την ανατροπή και γνώρισε την ήττα στο tie break στο «Μελίνα Μερκούρη».

Παρά το γεγονός πως ήταν «αδειασμένη» η ψυχολογία του Παναθηναϊκού από την Ευρώπη και η ομάδα έμεινε πίσω στο σκορ με 2-0 σετ, εκείνη κατάφερε να ισοφαρίσει σε 2-2 και να οδηγήσει την αναμέτρηση στο tie break.

Τα δύο πρώτα σετ κρίθηκαν στις λεπτομέρειες και συγκεκριμένα, στην… τεχνολογία που έδειξε Ολυμπιακό και στις δύο περιπτώσεις.

Στο φινάλε του 2ου σετ ο Δημήτρης Ανδρεόπουλος διαμαρτυρήθηκε έντονα για τέσσερις μπάλες, ωστόσο, οι διαιτητές έδωσε τον πόντο στους γηπεδούχους.

Εκεί που όλοι περίμεναν πως ο Παναθηναϊκός δεν θα μπορούσε να γυρίσει το ντέρμπι – δεδομένου ότι υπήρξε και ο αποκλεισμός από την Ευρώπη στο άδειο γήπεδο του Αγίου Θωμά – εκείνος έδειξε την πραγματική του δυναμική και ισοφάρισε με άνεση, μάλιστα, σε 2-2.

Στο τρίτο σετ το Τριφύλλι βρέθηκε να προηγείται και με +10 μέσα στο «Μελίνα Μερκούρη».

Τελικά στο tie break ο Παναθηναϊκός δεν κατάφερε να ολοκληρώσει την ανατροπή και γνώρισε την ήττα με 3-2 σετ.

Τα σετ: 25-23, 26-24, 16-25, 19-25, 15-10

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber
Δημήτρης Καραφώτης
Μια μεγάλη αγάπη -μέχρι τώρα- και αυτή είναι ο Παναθηναϊκός. Το αρχείο των εφημερίδων μετά από νίκες του Παναθηναϊκού είναι ένα από τα στοιχεία που μπορούν να πείσουν κάποιον για το τι σημαίνει Παναθηναϊκός για εκείνον. Επικοινωνία: dimitris.karafotis@newspao.gr
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News