Παναθηναϊκός - Ολυμπιακός: Τότε θα ξεκινήσει πιθανότατα ο ημιτελικός!

Παναθηναϊκός - Ολυμπιακός: Τότε θα ξεκινήσει πιθανότατα ο ημιτελικός!

Με δύο ώρες καθυστέρηση ενδέχεται να ξεκινήσει το ντέρμπι των αιωνίων.

Η ατμόσφαιρα στο κλειστό έχει καθαρίσει με την ώρα έναρξης του αγώνα να πηγαίνει στις 21.00.

Στις 20.00 ο παρατηρητής του αγώνα θα βγει στον αγωνιστικό χώρο και εφόσον εγκρίνει την κατάσταση της ατμόσφαιρας, οι δύο ομάδες θα βγουν στον αγωνιστικό για το καθιερωμένο ζέσταμα.

Σημειώνεται πως εντός του αγωνιστικού χώρου βρίσκονται άτομα των δύο ομάδων με τους δημοσιογράφους να είναι στις θέσεις τους

Το σπουδαιότερο ντέρμπι!

Ο Παναθηναϊκός υποδέχεται τον Ολυμπιακό την Τετάρτη 15 Φεβρουαρίου στις 7μ.μ. (Cosmote Sport 7) σε ένα σημαδιακό ματς με στόχο την πρόκριση στον τελικό του Challenge Cup.
Οι «πράσινοι» κατόρθωσαν και πήραν τη νίκη με 1-3 σετ στο Ρέντη και πλέον καλούνται να υπερασπιστούν το αποτέλεσμα του πρώτου αγώνα.

Για την πρόκριση στον τελικό (το πρώτο ματς του άλλου ζευγαριού ήταν Μακάμπι Τ.Α.- Μπαστάρντο Αζόρες 3-1) ο Παναθηναϊκός θα χρειαστεί δύο σετ , ενώ σε περίπτωση ήττας με 0-3 ή 1-3 θα διεκδικήσει την πρόκριση στο χρυσό σετ.

Σε δήλωση του ο τεχνικός Δημήτρης Ανδρεόπουλος επισήμανε «Έχουμε δώσει πάρα πολλά ντέρμπι με τον Ολυμπιακό ωστόσο αυτό είναι ξεχωριστό και είναι το σημαντικότερο ως τώρα καθώς είναι ο ημιτελικός ενός ευρωπαϊκού θεσμού.

Προετοιμαζόμαστε όσο καλύτερα μπορούμε για τη νίκη και με τη βοήθεια του κόσμου μας ελπίζουμε να φτάσουμε στο πολυπόθητο αποτέλεσμα».

Στο ίδιο μήκος κύματος ήταν και η δήλωση του Άξελ Γιάκομπσεν που ανέφερε «Έχω παίξει πολλά ματς κόντρα στον Ολυμπιακό από τότε που ήρθα στην Ελλάδα ωστόσο αυτό της Τετάρτης είναι το πιο ιδιαίτερο. Ξέρουμε ότι ο αντίπαλος θα έρθει να δώσει μάχη και εμείς οφείλουμε να είμαστε προετοιμασμένοι».

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber
Δημήτρης Καραφώτης
Μια μεγάλη αγάπη -μέχρι τώρα- και αυτή είναι ο Παναθηναϊκός. Το αρχείο των εφημερίδων μετά από νίκες του Παναθηναϊκού είναι ένα από τα στοιχεία που μπορούν να πείσουν κάποιον για το τι σημαίνει Παναθηναϊκός για εκείνον. Επικοινωνία: dimitris.karafotis@newspao.gr
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News