Απίστευτο! Sold out η ρεβάνς πριν βγουν τα εισιτήρια
Σε ενημέρωσή του για την ρεβάνς της επόμενης Τετάρτης με τον Ολυμπιακό για τα ημιτελικά του Challenge Cup ο Ερασιτέχνης Παναθηναϊκός επισημαίνει ότι δεν θα προχωρήσει στην έκδοση εισιτηρίων για την αναμέτρηση αυτή.
Αναλυτικά η ανακοίνωση του Ερασιτέχνη Παναθηναϊκού:
«Ο Παναθηναϊκός Αθλητικός Όμιλος ενημερώνει τους φιλάθλους σχετικά για τη ρεβάνς με τον Ολυμπιακό για το Challenge Cup την Τετάρτη 15 Φεβρουαρίου στις 7μ.μ. στο κλειστό του Αγίου Θωμά στο Μαρούσι.
Η διοίκηση του «τριφυλλιού» ευχαριστεί τον κόσμο για την τεράστια δίψα που δείχνει και το ενδιαφέρον να παρευρεθεί στην αναμέτρηση με τον Ολυμπιακό.
Από κει και πέρα τα δεδομένα σχετικά με τη χωρητικότητα για το κλειστό του Αγίου Θωμά στο Μαρούσι δεν επιτρέπουν την έκδοση εισιτηρίων, καθώς οι κάρτες διαρκείας είναι περίπου 950 και οι υπόλοιπες ελάχιστες θέσεις θα καλυφθούν με προσκλήσεις για χορηγούς και αθλητές.
Κατά συνέπεια δικαίωμα εισόδου έχουν όσοι -ες είναι κάτοχοι καρτών διαρκείας και όσοι-ες θα έχουν πρόσκληση ή θα είναι διαπιστευμένοι-ες για το συγκεκριμένο ματς».
Ειδήσεις για τον Παναθηναϊκό
- Παναθηναϊκός-Βοτανικός: «Έκλεισε το deal για την ονομασία του νέου γηπέδου»
- Παναθηναϊκός: Η Ισπανίδα καλλονή που έκλεψε τις εντυπώσεις στο Telekom Center Athens (pics)
- Γουόκερ: «Μου αρέσει ο Ναν, ίσως κάποτε στον Παναθηναϊκό»
- Παναθηναϊκός: Η επίσημη φωτογράφιση του Ναν - Γιατί φωτογραφήθηκε χωριστά
- Οριστική εξέλιξη: Η κατάσταση Φαλ και Ρογκαβόπουλου ενόψει Φενέρμπαχτσε