Παναθηναϊκός - Μπέργκεν 3-0: Highlights - Video

Παναθηναϊκός - Μπέργκεν 3-0: Highlights - Video

Ορεξάτος και με διάθεση για θέαμα ο Παναθηναϊκός, ντούμπλαρε τις νίκες του επί της Μπέργκεν και με 3-0 σετ, πανηγύρισε την πρόκριση στα προημιτελικά του Challenge Cup, μέσα σε αποθέωση από τον κόσμο του.

Ορεξάτος και με διάθεση για θέαμα ο Παναθηναϊκός, ντούμπλαρε τις νίκες του επί της Μπέργκεν και με 3-0 σετ, πανηγύρισε την πρόκριση στα προημιτελικά του Challenge Cup, μέσα σε αποθέωση από τον κόσμο του.

Δείτε τα highlights:




Μαχητικός στο Βελιγράδι και περιμένει αντίπαλο

Το γυναικείο τμήμα μπάσκετ του Παναθηναϊκού έδωσε δυνατό αγώνα με τον Ερυθρό Αστέρα στο Βελιγράδι και γνώρισε την ήττα με 70-64 σε ένα ματς χωρίς βαθμολογικό ενδιαφέρον και πλέον αναμένει τον επόμενο αντίπαλο στη φάση των 32.

Οι «πράσινες» της Ελένης Καπογιάννη έδωσαν ένα πολύ δυνατό τεστ κόντρα στον Ερυθρό Αστέρα σε ένα ματς που δεν είχε πάντως βαθμολογικό ενδιαφέρον για το «τριφύλλι».

Ο Παναθηναϊκός είχε εξασφαλίσει την πρωτιά πριν την έναρξη της αναμέτρησης και έτσι ο αγώνας είχε κυρίως χαρακτήρα γοήτρου αλλά και ενός πολύ δυνατού τεστ εν όψει της δύσκολης συνέχειας σε Ελλάδα και Ευρώπη.

Η Τσάστιτι Ριντ ήταν αυτή που ξεχώρισε από το τριφύλλι, βάζοντας 26 πόντους (8/16 δίποντα, 0/1 τρίποντο, 10/11 βολές) και μαζεύοντας 9 ριμπάουντ ενώ στο σκοράρισμα της συμπαραστάθηκαν οι Κάρτερ με 14 πόντους, Σωτηρίου με 12 πόντους και Χαιριστανίδου με 10 πόντους.

Το «τριφύλλι» μπήκε δυνατά στο ματς και κατάφερε να ποάρει προβάδισμα ακόμα και με διαφορά 8 πόντων 16-24 με την έναρξη της δεύτερης περιόδου,

Ωστόσο εν συνεχεία δεν μπόρεσε να κρατήσει τη διαφορά και γρήγορα οι γηπεδούχες κατάφεραν να ανατρέψουν την εις βάρος τους κατάσταση μετατρέποντας το σκορ σε 41-30 στο ημίχρονο.

Από κει και πέρα οι παίκτριες της Ελένης Καπογιάννη κατέβασαν την διαφορά και στη λήξη της τρίτης περιόδου το σκορ ήταν 54-48.

Οι «πράσινες» προσπάθησαν να γυρίσουν το σκορ προς το τέλος ωστόσο δεν ήταν εύκολο να κατέβει η διαφορά και τελικά γνώρισαν την ήττα με 70-64.

Αναλυτικά τα δεκάλεπτα:16-22, 41-30, 54-48, 70-64

Ερυθρός Αστέρας (Ντράγκαν Βούκοβιτς) : Μπογίσεβιτς 17 (2) , Κόλιτς 4, Χολ 8, Τζακοβίνα 6, Κάτανιτς 10, Αιφούα 2, Μπόγιοβιτς 6, Κορτό, Μιλάνοβιτς, Νάουμτσεφ 3 (1), Νεντέικοφ 8 (1) και Ζέτσεβιτς 6 (2).

Παναθηναϊκός (Ελένη Καπογιάννη):Κάρτερ 14, Κωτούλα, Παυλοπούλου 2, Ριντ 26, Σωτηρίου 12 (2), Αλεξανδρή, Μπουντούρη, Χαιριστανίδου 10, Θεοδωρομανωλάκη και Ζιάκα

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber
Δημήτρης Καραφώτης
Μια μεγάλη αγάπη -μέχρι τώρα- και αυτή είναι ο Παναθηναϊκός. Το αρχείο των εφημερίδων μετά από νίκες του Παναθηναϊκού είναι ένα από τα στοιχεία που μπορούν να πείσουν κάποιον για το τι σημαίνει Παναθηναϊκός για εκείνον. Επικοινωνία: dimitris.karafotis@newspao.gr
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News