Ανδρεόπουλος: "Οι διαιτητές είναι ανίκανοι"

Ανδρεόπουλος: «Δεν προπονηθήκαμε καλά - Δείξαμε εξαιρετικό πρόσωπο»

Παράπονα από τη διαιτησία με τον Πήγασο Πολίχνη είχε ο Δημήτρης Ανδρεόπουλος ο οποίος τόνισε ότι το πρόβλημα είναι γενικό και δεν υπήρξε μόνο στο συγκεκριμένο ματς.

Αρχικά, ο κόουτς του Παναθηναϊκού έδωσε συγχαρητήρια στον Πήγασο Πολίχνης για τη νίκη του και στη συνέχεια σε ερώτηση που του έγινε για τα πολλά νεύρα που υπήρχαν και από τις δύο πλευρές αναφέρθηκε στους διαιτητές της αναμέτρησης.

“Αυτό το πράγμα που συμβαίνει με τους διαιτητές. Αυτό που μπορούμε να πούμε είναι ότι είναι ανίκανοι. Αν πούμε κάτι άλλο κινδυνεύουμε να μας καλέσει ο αθλητικός δικαστής” είπε αρχικά και συμπλήρωσε: “Να τα λέτε εσείς, να μην τα λέμε εμείς γιατί θα λένε ότι τα λέμε επειδή χάσαμε”

Στη συνέχεια σε ερώτηση για το εάν θα βοηθούσε να υπήρχε VAR στην αναμέτρηση είπε: “Δεν υπάρχουν αμφισβητούμενες φάσεις με τηλεοπτικό VAR. Ζητάμε VAR σε όλα τα παιχνίδια. Οι ταχύτητες είναι υψηλές, οι διαιτητές είναι ανίκανοι. Αυτή είναι η μόνη λύση”.

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber
Δημήτρης Καραφώτης
Μια μεγάλη αγάπη -μέχρι τώρα- και αυτή είναι ο Παναθηναϊκός. Το αρχείο των εφημερίδων μετά από νίκες του Παναθηναϊκού είναι ένα από τα στοιχεία που μπορούν να πείσουν κάποιον για το τι σημαίνει Παναθηναϊκός για εκείνον. Επικοινωνία: dimitris.karafotis@newspao.gr
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News