Ερνάντεζ: «Δεν περίμενα να δω 200-300 οπαδούς, τι να περιμένω στο ΟΑΚΑ;»

Ερνάντεζ: «Δεν περίμενα να δω 200-300 οπαδούς, τι να περιμένω στο ΟΑΚΑ;»

Ο Φερνάντο Ερνάντεζ προχώρησε σε δηλώσεις μετά τη νίκη του Παναθηναϊκού με τη Σπαρτάκ Μιγιάβα με 3-1 σετ.

Αναλυτικά όσα είπε στο SDNA:

Για το πώς έζησε το σημερινό ματς με τους φιλάθλους στο πλευρό της ομάδας:

«Το ξέρουμε όλοι και το έχω ξαναπεί πως ήρθα λόγω του κόσμου, αλλά αυτό που είδα σήμερα δεν το περίμενα. Περίμενα 5-6 φιλάθλους να έρθουν να δουν το παιχνίδι και ξαφνικά είδα 200-300 να τραγουδούν  συνέχεια για την ομάδα και να δημιουργούν απίστευτη ατμόσφαιρα. Πραγματικά, τι να περιμένω στο ΟΑΚΑ;».




Για την αγάπη που δείχνει ο κόσμος στην ομάδα:

«Είναι ένα όνειρο που βγαίνει αληθινό και στο ΟΑΚΑ περιμένω ακόμα περισσότερους να γιορτάσουμε την πρόκριση της ομάδας στην επόμενη φάση. Σήμερα, ακολουθούσαν τον πούλμαν μας για να αποδείξουν της αγάπη τους. Εμείς πρέπει να το ανταποδώσουμε με νίκες».

Για την απόδοση τη δική του, αλλά και της ομάδας στο σημερινό παιχνίδι:

«Είναι ακόμα νωρίς, αλλά η σημερινή εμφάνιση ήταν ένα καλό δείγμα. Στα δύο πρώτα σετ παίξαμε εξαιρετικά, στο τρίτο μας βγήκε λίγο η κούραση.

Προσωπικά αισθάνομαι πως δεν είμαι απόλυτα ικανοποιημένος με την απόδοση μου. Δεν θα ήμουν ο Ερνάντεζ, εάν ήμουν ικανοποιημένος. Έχω πάντα απαιτήσεις από τον εαυτό μου και θέλω να είμαι πάντα καλύτερος. Σήμερα, έπαιξα καλά στα δύο πρώτα σετ, αλλά στο τρίτο σετ μου βγήκε η κούραση και δεν ήμουν σε κατάσταση για να… ακούσουν τα πόδια το μυαλό μου.

Έχω χάσει κάποιες μέρες προπονήσεων, χρειάζομαι λίγο χρόνο ακόμα. Είμαι στο 75%, αν και σκόραρα 20 πόντους. Όμως, σημασία έχει ότι η ομάδα νίκησε και πάντα αυτό είναι που μετράει στο τέλος».

Και τελείωσε με τη φράση…

«Σας περιμένουμε όλους στο ΟΑΚΑ!».

Σημειώνεται πως τα εισιτήρια είναι ακόμα σε διάθεση προς τους φιλάθλους τους Παναθηναϊκού και μπορούν να τα αγοράσουν μέσω του viva.gr.

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber
Δημήτρης Καραφώτης
Μια μεγάλη αγάπη -μέχρι τώρα- και αυτή είναι ο Παναθηναϊκός. Το αρχείο των εφημερίδων μετά από νίκες του Παναθηναϊκού είναι ένα από τα στοιχεία που μπορούν να πείσουν κάποιον για το τι σημαίνει Παναθηναϊκός για εκείνον. Επικοινωνία: dimitris.karafotis@newspao.gr
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News