Μαλακατές - Βρανόπουλος: «Τέλος η συνεργασία με Αραγιάννη, φεύγει η Χαντάβα» (vid)

Μαλακατές - Βρανόπουλος: «Τέλος η συνεργασία με Αραγιάννη, φεύγει η Χαντάβα» (vid)

Οι Δημήτρης Βρανόπουλος και Τάκης Μαλακατές μίλησαν στο SDNA εφ όλης της ύλης για την επόμενη μέρα στον Ερασιτέχνη Παναθηναϊκό.

«Ο Παναθηναϊκός έχει μπει σε τροχιά πρωταθλητισμού και ευρωπαϊκής καταξίωσης. Δεν ξέρω, αν θα πετύχουμε να πάρουμε το ευρωπαϊκό. Αλλά αυτός είναι ο στόχος κι αν πάμε στον τελικό, να το κατακτήσουμε. Το να πάρουμε έναν τίτλο και να εξαφανιστούμε, δεν λέει κάτι. Θέλουμε να διεκδικούμε ευρωπαϊκούς τίτλους στο CEV Challenge Cup, ακόμα και στο Champions League.»

«Πιστεύω ότι και τα δύο χρόνια που είμαστε διοίκηση, με μια πολύ συντηρητική οικονομική πολιτική, μπορέσαμε να συνεχίσουμε το έργο του Δημήτρη Γιαννακόπουλου. Αν βγούμε διοίκηση την ερχόμενη Κυριακή, θα συνεχίσουμε το ίδιο. Θέλει πάρα πολύ δουλειά σε όλα τα επίπεδα. Ευελπιστούμε πως ο κόσμος θα εκτιμήσει και θα αυξηθεί ο αριθμός των μελών.»

Για τις μεταγραφές: «Η προσπάθεια του κόσμου ήταν συγκινητική στη φιέστα. Ήταν υποχρέωσή μας και να τηρήσουμε αυτό το οποίο ειπώθηκε, αλλά και να κάνουμε πράξη να φέρουμε έναν παίκτη από το υψηλό ράφι. Είχαμε τη στήριξη από την πλευρά της ΠΑΕ. Το μπάτζετ έχει ανέβει σε όλα τα αθλήματα, όχι μόνο στο βόλεϊ ανδρών.»

Για τη νέα ομάδα βόλεϊ: «Πήραμε δύο κούπες πέρσι και στην Ευρώπη πήγαμε πολύ καλά. Η φετινή ομάδα θα είναι καλύτερη από την περσινή. Το φετινό μπάτζετ θα αγγίξει τις 800.000 ευρώ. Οφείλεται στον κόσμο του Παναθηναϊκού. Το αρχικό μας πλάνο ήταν να διατηρήσουμε την περσινή ομάδα, ουδείς, όμως στον Παναθηναϊκό είναι αναντικατάστατος. Μπήκαμε σε μια άλλη τροχιά.»

Για τον Πρωτοψάλτη: «Του κάναμε τη μεγαλύτερη πρόταση που έχει δοθεί σε Έλληνα βολεϊμπολίστα, εκείνος ήθελε να παίξει στο εξωτερικό. Εγώ πιστεύω πως σύντομα θα τον έχουμε κοντά μας τον Πρωτοψάλτη.»

Για τη χρήση του ΟΑΚΑ: «Θέλουμε να δώσουμε σίγουρα τους ευρωπαϊκούς αγώνες και κάποια ντέρμπι.»

Για τον κ. Αραγιάννη: «Είχαμε κάποιες διαφορές. Δεν θέλω να επεκταθώ. Τον έχω ευχαριστήσει και προσωπικά. Προχωράμε.»

Για την Ευαγγελία Χαντάβα: «Έδωσε τα πάντα για τον Παναθηναϊκό. Χρειάζεται ένα διάλειμμα στη συνεργασία μας. Θεωρώ πως θα επιστρέψει και στο μέλλον θα έχει και μια θέση στην ομάδα μας.»

Δείτε παρακάτω:

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber
Δημήτρης Καραφώτης
Μια μεγάλη αγάπη -μέχρι τώρα- και αυτή είναι ο Παναθηναϊκός. Το αρχείο των εφημερίδων μετά από νίκες του Παναθηναϊκού είναι ένα από τα στοιχεία που μπορούν να πείσουν κάποιον για το τι σημαίνει Παναθηναϊκός για εκείνον. Επικοινωνία: dimitris.karafotis@newspao.gr
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News