Αποχαιρέτησε τη Χάλκμπανκ ο Ερνάντεζ (pic)
Μπορεί το φινάλε στη σεζόν για τη Χάλκμπανκ να μην ήταν ιδανικό, ωστόσο, ο Φερνάντο Ερνάντεζ στο αποχαιρετιστήριο μήνυμά του τόνισε πως οι συμπαίκτες του θα είναι πάντοτε «οι πρωταθλητές» του.
Ο Κουβανός σταρ παρουσιάζεται έτοιμος να μετακομίσει στην Αθήνα για λογαριασμό του Παναθηναϊκού – όπως σας αποκάλυψε το newspao.gr.
Εκείνος προχώρησε στην πιθανότατα τελευταία του ανάρτηση ως παίκτης της Χάλκμπανκ και έκανε μνεία στους δύο χαμένους τελικούς (με κυριότερο εκείνον απέναντι στη Ναρμπόν στο χρυσό σετ στον τελικό του Challenge Cup).
Για να βλέπεις περισσότερο Παναθηναϊκό στα αποτελέσματα αναζήτησης Πρόσθεσε Newspao.gr στο Google
«Δεν είναι εύκολο να παίζεις δύο τελικούς την ίδια χρονιά και να μην παίρνεις τον τίτλο. Παρόλα αυτά, είμαι πολύ περήφανος για τους συμπαίκτες μου, επειδή παλέψαμε μέχρι το τέλος. Θα είναι για πάντοτε οι πρωταθλητές μου…»
Δείτε παρακάτω:
Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.
Ειδήσεις για τον Παναθηναϊκό
- Αινιγματικό μήνυμα Γιαννακόπουλου: «Όταν δεν σου αρκεί το 99-1…»
- Παναθηναϊκός: Ο παίκτης που κερδίζει έδαφος στο πλάνο Νίστρουπ
- Παναθηναϊκός: Τι φέρνουν τα έσοδα από Όσμαν στο «1»
- Αυτά άλλαξε: Οι 4 μεγάλες διαφορές του νέου Παναθηναϊκού του Νίστρουπ!
- Κοντά σε αποχώρηση ο Πάντοβιτς – Τι επιθυμεί ο Παναθηναϊκός