Αποχαιρέτησε τη Χάλκμπανκ ο Ερνάντεζ (pic)
Μπορεί το φινάλε στη σεζόν για τη Χάλκμπανκ να μην ήταν ιδανικό, ωστόσο, ο Φερνάντο Ερνάντεζ στο αποχαιρετιστήριο μήνυμά του τόνισε πως οι συμπαίκτες του θα είναι πάντοτε «οι πρωταθλητές» του.
Ο Κουβανός σταρ παρουσιάζεται έτοιμος να μετακομίσει στην Αθήνα για λογαριασμό του Παναθηναϊκού – όπως σας αποκάλυψε το newspao.gr.
Εκείνος προχώρησε στην πιθανότατα τελευταία του ανάρτηση ως παίκτης της Χάλκμπανκ και έκανε μνεία στους δύο χαμένους τελικούς (με κυριότερο εκείνον απέναντι στη Ναρμπόν στο χρυσό σετ στον τελικό του Challenge Cup).
«Δεν είναι εύκολο να παίζεις δύο τελικούς την ίδια χρονιά και να μην παίρνεις τον τίτλο. Παρόλα αυτά, είμαι πολύ περήφανος για τους συμπαίκτες μου, επειδή παλέψαμε μέχρι το τέλος. Θα είναι για πάντοτε οι πρωταθλητές μου…»
Δείτε παρακάτω:
Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.
Ειδήσεις για τον Παναθηναϊκό
- Παναθηναϊκός: Το βλέμμα του Αταμάν τα είπε όλα στο φινάλε
- Αταμάν: Οι δηλώσεις μετά το Βαλένθια-Παναθηναϊκός 81-64
- Αταμάν: Η αντίδραση-απάντηση σε ερώτηση που δέχθηκε για το μέλλον του!
- Σκληρή αυτοκριτική από Λεσόρ: «Δεν εμφανιστήκαμε, δεν ήμασταν έτοιμοι, ήμασταν απροετοίμαστοι»
- «Παναθηναϊκός για Βραζιλιάνο εξτρέμ - Στο στόχαστρο ο Ζουάν Μπεζέρα»