Παναθηναϊκός: Η μαγκιά του προπονητή και η μεταγραφή που βγαίνει

Παναθηναϊκός: Η μαγκιά του προπονητή και η μεταγραφή που βγαίνει

Αναρωτιόμασταν το χειμώνα γιατί τέτοια στήριξη του προπονητή και του οργανισμού στον Σάσο Στάλεκαρ ο οποίος δυσκολευόταν να προσαρμοστεί στις απαιτήσεις και για καιρό ήταν πολύ κάτω από τα στάνταρ που επικρατούν πια στο τριφύλλι.

Η αφύπνιση του αθλητή στα τελευταία παιχνίδια είναι 100% έργο προπονητή.

Εκεί είναι η μαγκιά ενός τεχνικού, να στηρίζει τα παιδιά του κόντρα στη δυσφορία του Τύπου και της εξέδρας, κάνοντάς τους να προσφέρουν υπηρεσίες στα παιχνίδια που η μπάλα ζυγίζει βαριά.

Ο παίκτης έκλεισε τα αυτιά του, δούλεψε εντατικότερα και τώρα βλέπουμε ένα …τείχος από χέρια πάνω στο φιλέ με την αφεντιά του (και τα 214 εκατοστά του) και τον Λούκας Ρανγκέλ να σκορπούν δέος στον αντίπαλο.

Μαζί με τον Αλεξ Γιάκομπσεν ήταν οι παίκτες που διέλυσαν τον αντίπαλο την Δευτέρα και στις δικές τους εμπνεύσεις χτίστηκε το εύκολο 3-0 μέσα σε μόλις 70 λεπτά!

Ειλικρινά όπως βλέπαμε το παιχνίδι, με τους ξένους σε τόσο καλή μέρα και την εξέδρα να «βράζει», σου έδιναν οι πράσινοι την εντύπωση ότι θα κέρδιζαν ακόμα και με τα χέρια στις…τσέπες!

Δημήτρης Στρατής

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber
Δημήτρης Καραφώτης
Μια μεγάλη αγάπη -μέχρι τώρα- και αυτή είναι ο Παναθηναϊκός. Το αρχείο των εφημερίδων μετά από νίκες του Παναθηναϊκού είναι ένα από τα στοιχεία που μπορούν να πείσουν κάποιον για το τι σημαίνει Παναθηναϊκός για εκείνον. Επικοινωνία: dimitris.karafotis@newspao.gr
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News