Ερνάντεζ: «Με τη Θύρα 13 θα κερδίζαμε παντού - Δεν λέω ''όχι'' να παίξω Ελλάδα κάποια στιγμή»

Ερνάντεζ: «Με τη Θύρα 13 θα κερδίζαμε παντού - Δεν λέω ''όχι'' να παίξω Ελλάδα κάποια στιγμή»

Αναλυτικά η συνέντευξη του διεθνή 32χρονου Κουβανού διαγώνιου:

Πού κρίθηκε ο δεύτερος ημιτελικός;

«Ξέραμε ότι στην έδρα του ο Παναθηναϊκός θα τα δώσει όλα, όπως και έγινε. Θεωρώ ότι ήμασταν πνευματικά προετοιμασμένοι γιατί τακτικά ξέραμε τι πρέπει να κάνουμε. Είχαμε αναλύσει τον αντίπαλο, παραμείναμε συγκεντρωμένοι αλλά για τα δυο πρώτα σετ η δύναμή μας ήταν η πνευματική μας ετοιμότητα. Προσπαθήσαμε να βρούμε τη σωστή τακτική για να αντιμετωπίσουμε τον Παναθηναϊκό που έχει παίκτες όπως ο Βαν Ντε Ντρις και ψηλό κέντρο. Είδαμε τα αδύνατα σημεία και εκεί χτυπήσαμε».

Σου αρέσει να αγωνίζεσαι σε ατμόσφαιρα όπως αυτή που δημιούργησαν οι φίλοι του Παναθηναϊκού; Πώς ένιωσες;

«Αισθάνθηκα πολύ καλά απόψε (σ.σ χτες). Η ατμόσφαιρα ήταν απίστευτη. Τόσος κόσμος. Αν εμείς είχαμε τέτοιους οπαδούς θα κερδίζαμε παντού. Στην Τουρκία έχουμε ατμόσφαιρες σαν κι αυτή αλλά σε ομάδες όπως η Φενερμπαχτσέ, η Γαλατασαράι. Η Χάλκμπανκ έχει κοινό αλλά είναι διαφορετικά, πιο ήρεμα. Ένα κοινό σαν κι αυτό είναι πραγματικά εκπληκτικό».

Είδαμε στο φινάλε ότι τους χειροκρότησες.

«Αρχικά ξέρω ότι οι οπαδοί ήθελαν να με επηρεάσουν και είναι φυσιολογικό, παίζαμε στην Ελλάδα και ήθελαν να κερδίσει ο Παναθηναϊκός αλλά μετά είδατε. Είναι φοβεροί! Η Ελλάδα είναι μια όμορφη χώρα και ήταν χαρά μου που αγωνίστηκα εδώ».

Θα ερχόσουν να αγωνιστείς στο ελληνικό πρωτάθλημα;

«Ξέρω για το ελληνικό πρωτάθλημα, είχα συμπαίκτη τον Γουόλς τον πασαδόρο του ΠΑΟΚ και έχω εικόνα. Οι τέσσερις πρώτες ομάδες θα μπορούσαν να αναμετρηθούν για τον τίτλο με τις τέσσερις ομάδες της Τουρκικής Λίγκας. Γιατί όχι;».

Θα σηκώσετε την κούπα του Τσάλεντζ Καπ;

«Αυτός είναι ο στόχος, το Τσάλεντζ Καπ αλλά έχουμε και το Κύπελλο και το Πρωτάθλημα στην Τουρκία. Οπότε βήμα βήμα…»

Ο κόσμος ρωτάει πότε τελειώνει το συμβόλαιό σου;

«…(γελώντας) σέβομαι πάντα τις συμφωνίες όπου κι αν αγωνίζομαι. Όλα στην ώρα τους».

Πες κάτι για φινάλε…

«Ελπίζω να απολαύσατε την αναμέτρηση…»!




Πηγή: Volleyplanet.gr

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber
Δημήτρης Καραφώτης
Μια μεγάλη αγάπη -μέχρι τώρα- και αυτή είναι ο Παναθηναϊκός. Το αρχείο των εφημερίδων μετά από νίκες του Παναθηναϊκού είναι ένα από τα στοιχεία που μπορούν να πείσουν κάποιον για το τι σημαίνει Παναθηναϊκός για εκείνον. Επικοινωνία: dimitris.karafotis@newspao.gr
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News