Η συγκλονιστική κίνηση του Θανάση Γιαννακόπουλου και το "σοκ" του Πανταλέοντα
Ο Σωτήρης Πανταλέων, πέρα από μεγάλος αθλητής, διακρινόταν για το ήθος και την ταπεινότητά του.
Το sport24.gr έφερε στο φως μια ιστορία του άλλοτε αρχηγού του Παναθηναϊκού και νυν στελέχους του Ερασιτέχνη με τον Θανάση Γιαννακόπουλο.
Μετά από ένα «3-1» του Παναθηναϊκού επί του Ολυμπιακού στους τελικούς τη σεζόν 2008-2009, στα εγκαίνια του PAO Shop, ο «Τυφώνας» θέλησε να επιβραβεύσει την ομάδα βόλεϊ για τη συγκεκριμένη επιτυχία. Τότε, έδωσε στον Πανταλέοντα μια επιταγή 50.000 ευρώ.
Εκείνος, αμήχανα, παρέλαβε την επιταγή και θέλησε να την επιστρέψει πίσω, θεωρώντας πως έγινε κάποιο λάθος με το ποσό (σ.σ προφανώς το θεώρησε εξαιρετικά υψηλό).
Θ.Γ.: Συγχαρητήρια! Χάρηκα πολύ για τη νίκη σας. Πάρε κι αυτό από μένα να το μοιραστείτε με τα παιδιά.
Σ.Π.: Κύριε Γιαννακόπουλε, χίλια συγγνώμη. Πρέπει να έχετε κάνει λάθος.
Δες ευκολότερα έγκυρες ειδήσεις για τον Παναθηναϊκό
Πρόσθεσε το Newspao.gr ως προτιμώμενη πηγή στο GoogleΘ.Γ.: Τι λάθος;
Ο “Σώτος” τού είπε όσα είχε σκεφτεί, πριν.
Θ.Γ.: Όχι αγόρι μου. Τι λάθος; Πήγαινε να τα μοιραστείτε με τα παιδιά.
Ειδήσεις για τον Παναθηναϊκό
- «Στη λίστα του Παναθηναϊκού ο Πάσαλιτς της Αταλάντα»
- Νίστρουπ στους παίκτες: «Πονάτε και σταματάτε; Δεν σας αρέσει κάτι και σταματάτε; Όχι στην ομάδα μου»
- «Προφορική συμφωνία Παναθηναϊκού - Ντε Φράι, η αλλαγή στη διάρκεια του συμβολαίου»
- «Και ο Παναθηναϊκός για Κυζιρίδη, τα χρήματα που ζητά η Χαρτς»
- Γάτας: «Παίρνει φορ ο Παναθηναϊκός, οι δύο που αποχωρούν»