Πανταλέων: «Μια μικρή ανταπόδοση στον πρόεδρο για την... ασφάλεια και το δώρο»!
Πανευτυχής για το νέο «διπλό» στου Ρέντη παρουσιάστηκε ο αρχηγός του Παναθηναϊκού, Σωτήρης Πανταλέων, ο οποίος αφιέρωσε τη νίκη στον Δημήτρη Γιαννακόπουλο.
Αναλυτικά οι δηλώσεις του στο sdna.gr:
«Ήταν μία νίκη που πέρα από το γόητρο που πάντα έχουν αυτά τα ντέρμπι, τη χρειαζόμασταν και για βαθμολογικούς λόγους. Η ομάδα είναι καλά και φαίνεται. Δεν πρέπει όμως, να παίρνουν τα μυαλά μας αέρα, το ξέρουμε ότι τα πάντα θα κριθούν στα πλέι οφ και εκεί είναι που θα πρέπει να είμαστε στην καλύτερη δυνατή κατάσταση» σημείωσε ο έμπειρος παίκτης που με τα σερβίς του και όχι μόνο βοήθησε σε ένα ακόμη ματς.
Πήγαμε στην επόμενη προπόνηση μετά το Λιγκ Καπ και εκτός από τη μεγάλη χαρά, είχαμε πάρει ήδη κι ένα δώρο από τον πρόεδρο. Για εμάς είναι “ξένα” αυτά τα πράγματα μετά από τόσα δύσκολα χρόνια που περάσαμε και θεωρώ ότι είναι μια μικρή ανταπόδοση εκ μέρους μας, να του αφιερώσουμε αυτή τη νίκη και είμαι σίγουρος ότι τα καλύτερα έρχονται για τον σύλλογο σε όλα τα επίπεδα».
Ειδήσεις για τον Παναθηναϊκό
- Κύπελλο Ελλάδας: Σε ποια φάση νοκ-άουτ μπορεί να έχουμε Παναθηναϊκός-Ολυμπιακός
- Καταγγελία βόμβα: «Λένε σε διαιτητές ότι ο Λιόλιος θα είναι έξω σε 10 μέρες, η κανονικότητα θα συνεχιστεί»
- Παναθηναϊκός: Με πιθανή έκπληξη η δωδεκάδα για Εφές
- Παναθηναϊκός: Ένας παίκτης που πρέπει να προβληματίσει σοβαρά τον Νίστρουπ!
- Απολογία Παπαπέτρου: «Με τα capital controls φοβήθηκα και προσπαθούσα να βγάλω όλα τα λεφτά και να τα κρατάω έξω»