Επίσημο: Εκεί θα γίνει ο δεύτερος τελικός του Λιγκ Καπ
Στο κλειστό του Αγίου Θωμά, και όχι στο ΟΑΚΑ, θα διεξαχθεί τελικά ο δεύτερος τελικός του Παναθηναϊκού με τον Ολυμπιακό για το Λιγκ Καπ.
Οι τεχνικές δυσκολίες και τα ζητήματα ασφαλείας της διεξαγωγής του αγώνα στο ΟΑΚΑ, απέδειξαν πως -εν τέλει- ήταν μονόδρομος να διεξαχθεί το παιχνίδι στο κλειστό του Αγίου Θωμά.
Για να βλέπεις περισσότερο Παναθηναϊκό στα αποτελέσματα αναζήτησης Πρόσθεσε Newspao.gr στο Google
Σχετικά με το ΟΑΚΑ, υπήρχαν τεχνικές δυσκολίες στην προσαρμογή του τάραφλεξ στο παρκέ του γηπέδου, ενώ ρόλο έπαιξε ότι ακολουθεί και το παιχνίδι με την Μπαρτσελόνα λίγες ημέρες μετά.
Η ανακοίνωση της ΕΣΑΠ ανάφερει:
«Η ΕΣΑΠ ανακοινώνει πως ο Β΄τελικός του Λιγκ Καπ «Νίκος Σαμαράς» 2019-20 θα γίνει την Τετάρτη 19 Φεβρουαρίου και όχι στο Ο.Α.Κ.Α όπως είχε αρχικά ανακοινωθεί. Η αλλαγή έγινε λόγω λειτουργικών ζητημάτων με το Ο.Α.Κ.Α. αλλά ζητημάτων ασφαλείας καθώς την ίδια ημέρα υπάρχει στο ΟΑΚΑ αγώνας ποδοσφαίρου της ΑΕΚ».
Ειδήσεις για τον Παναθηναϊκό
- «Τόσα χρήματα δίνει ο Παναθηναϊκός για γκαρντ από το πάνω ράφι»
- Παναθηναϊκός: Πότε ξεκινά η προετοιμασία - Τα ήδη γνωστά φιλικά
- Παναθηναϊκός: Πιθανά ονόματα από το NBA για τη θέση του πόιντ γκαρντ
- Στο... κάδρο για Ντεόσα ο Παναθηναϊκός αν «ναυαγήσει» η υπόθεση της Βάσκο
- Γάτας: «Η ιδιαίτερη απόφαση του Νίστρουπ πριν το Πάκσι-Παναθηναϊκός»