Poll: Ποιος ήταν ο αθλητής της χρονιάς για το 2016;

Poll: Ποιος ήταν ο αθλητής της χρονιάς για το 2016;

Το 2016 ολοκληρώνεται και το newspao.gr σας καλεί να ψηφίσετε για το ποιος ήταν ο “πράσινος” αθλητής της χρονιάς για το 2016. Το poll βρίσκεται κάτω από την μικρή περιγραφή των αθλητών του “τριφυλλιού”.
[ads2]

Δημήτρης Διαμαντίδης: Το καλοκαίρι του 2016 έβαλε τέλος σε μία τεράστια καριέρα. Ο Δημητρής Διαμαντίδης ήταν και είναι ένας από τους μεγαλύτερους Έλληνες αθλητές όλων των εποχών και έδωσε τα πάντα για τον Παναθηναϊκό μέχρι και το τελευταίο του παιχνίδι. Το 2016 κατέκτησε το κύπελλο Ελλάδας.

Μάρκους Μπεργκ: Ο απόλυτος πρωταγωνιστής του ποδοσφαιρικού Παναθηναϊκού! Σε μία χρονιά όπου τίποτα δεν πήγε καλά, ο Μάρκους Μπεργκ συνέχισε να αποδεικνύει πως είναι ότι καλύτερο διαθέτει αυτή η ομάδα. Μέσα στο ημερολογιακό έτος του 2016, ο Σουηδός σταρ σκόραρε 25 φορές.

Θοδωρής Ριτζάκης, Διονύσης Περδικάρης, Θοδωρής Ράλλης
: Οι τρεις αθλητές του Παναθηναϊκού κατέκτησαν χρυσά μετάλλια στις κατηγορίες τους, βοηθώντας τον Παναθηναϊκό να στεφθεί Πρωταθλητής Πυγμαχίας για το 2016!

Δήμος Μαγγίνας: Τερματίζοντας πρώτος στο πρωτάθλημα Στίβου – Ανώμαλου Δρόμου Ανδρών, ο Μόλβαλης βοήθησε στα μέγιστα τον Παναθηναϊκό να κατακτήσει το πρωτάθλημα στο συγκεκριμένο άθλημα.

Νίκος Μόλβαλης: Τρομερή χρονιά για τον Μόλβαλη που βοήθησε τον Παναθηναϊκό να κατακτήσει το πρωτάθλημα καταδύσεων για το 2016, παίρνοντας το χρυσό στις κατηγορίες “3 μέτρα ανδρών” και “Πλατφόρμα Ανδρών”. Επιπλέον, τερμάτισε 6ος στο πανευρωπαϊκό πρωτάθλημα νέων στα 10μ. πλατφόρμας.

Ροντρίγκο Μολέδο: Σπάνια κάποιος που βρίσκεται μόλις ένα χρόνο στην ομάδα μπαίνει υποψήφιος για μία τέτοια διάκριση, ωστόσο ο Βραζιλιάνος αμυντικός αποτέλεσε έναν από τους καλύτερους παίκτες του ποδοσφαιρικού Παναθηναϊκού για το 2016. Δίνει τα πάντα σε κάθε παιχνίδι και είναι από τους λίγους που τιμούν την φανέλα του Παναθηναϊκού συνδυάζοντας εξαιρετικές εμφανίσεις.

Γιώργος Αφρουδάκης: Ένας από τους σπουδαιότερους Έλληνες αθλητές πόλο! Ο Γιώργος Αφρουδάκης έκλεισε την τεράστια καριέρα του το 2016 στον Παναθηναϊκό, την φανέλα του οποίου τίμησε από το 2010 όντας ο ηγέτης των “πρασίνων”.


Διάβασε όλα τα νέα για το μπάσκετ του Παναθηναϊκού

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber

Παναγιώτης Χριστουλάκης
Εξωτερικός συνεργάτης του newspao.gr, για αναλύσεις αγώνων, scouting report μεταγραφών και όχι μόνο. Επικοινωνία: panagiotis.christoulakis@newspao.gr
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News