«Είμαστε σε στάδιο… capital control στον Παναθηναϊκό»

[ads]

Τους οικονομικούς περιορισμούς με τους οποίους αναγκαστικά πορεύεται το γυναικείο τμήμα βόλεϊ του Παναθηναϊκού περιέγραψε μιλώντας στον ΣΠΟΡ FM 94,6 ο προπονητής της ομάδας, Γιώργος Ρούσης.

[ads2]

Τις δυσκολίες εν μέσω των οποίων πρέπει να παραμείνει ανταγωνιστικός ο Παναθηναϊκός στο γυναικείο βόλεϊ περιέγραψε με χαρακτηριστικό τρόπο ο Γιώργος Ρούσης.

Μιλώντας στον ΣΠΟΡ FM 94,6 και την εκπομπή «Αντεπίθεση», ο Έλληνας τεχνικός τόνισε ότι η ομάδα βρίσκεται σε ένα στάδιο… capital control.

Παρόλα αυτά, ξεκαθάρισε ότι ο στόχος δεν αλλάζει και ότι το «τριφύλλι» θα προσπαθήσει και φέτος να κάνει ένα βήμα παραπάνω.

Αναλυτικά όσα είπε ο Γιώργος Ρούσης

Για τον καταρτισμό του φετινού ρόστερ: «Η ομάδα θα έχει μια προσθήκη την τελευταία αγωνιστική. Λόγω των τραυματισμών που είχαμε, θα πάρουμε μια ξένη. Ο στόχος μας είναι κάθε χρονιά να κάνουμε ένα βήμα παραπάνω. Έχει μείνει ο κορμός της ομάδας, όπως και το σταφ της ομάδας».

Για τις οικονομικές δυσκολίες που υπάρχουν: «Είμαστε σε ένα στάδιο capital control, δεν μπορούμε να ξεφύγουμε πολύ στο μπάτζετ μας. Ο Ερασιτέχνης προσπαθεί κι έχει διακανονίσει τις πιο πολλές οφειλές. Εμείς, από την πλευρά μας, δεν ξεφεύγουμε ποτέ από τα όρια μας και οι προσθήκες γίνονται πάντα σε αυτά τα πλαίσια. Κεντρικό χορηγό ακόμα δεν έχουμε. Οι εποχές είναι δύσκολες για όλους, ειδικά για μια ομάδα όπως ο Παναθηναϊκός».

Για την απήχηση του γυναικείου βόλεϊ: «Το βόλεϊ είναι το Νο 1 για τα κορίτσια, αλλά δυστυχώς δεν υπάρχουν οι κατάλληλες υποδομές. Εμείς είμαστε στο γήπεδο του Πανελληνίου κι έχουμε πολύ περιορισμένες ώρες προπόνησης. Πέραν αυτού, δεν βοηθάει και το εκπαιδευτικό σύστημα. Πάνω που αρχίζει να χτίζεται μια αθλήτρια, πρέπει να διακόψει για να δώσει πανελλήνιες εξετάσεις».

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News