Βογιατζής: Η πρόταση για τον ύμνο του Ολυμπιακού και ο λόγος που δεν τον τραγούδησε (vid)

Βογιατζής: Η πρόταση για τον ύμνο του Ολυμπιακού και ο λόγος που δεν τον τραγούδησε (vid)

Ο Γιάννης Βογιατζής ανέλυσε στο “Ενώπιος Ενωπίω” για το πώς κατάφερε να πει τον ύμνο του Παναθηναϊκού, αλλά και για τον λόγο που δεν πραγματοποιήθηκε να πει τον ύμνο του Ολυμπιακού.

Έχει συνδέσει το όνομά του με τον Παναθηναϊκό καθώς πέρα από υποστηρικτής του, ο Γιάννης Βογιατζής, έχει τραγουδήσει και τον ύμνο της ομάδας.

O πως όμως αποκαλύπτει ο ίδιος του είχε γίνει πρόταση να τραγουδήσει κι εκείνον του Ολυμπιακού!

“Το 1962 ήμασταν στην εξέδρα εγώ ο Μουζάκης και ο Οικονομίδης και βλέπαμε την ομάδα μας. Ο ύμνος αυτός είχε τραγουδηθεί πιο μπροστά από τον Λέανδρο τον πατέρα της Βίκυς Λέανδρος, αλλά δεν πήγε δεν ξέρω για ποιο λόγο και μου λέει ο Οικονομίδης θα μας πεις τον ύμνο; Και καλά έκανα και τον είπα γιατί είναι η μεγαλύτερη μου επιτυχία, διαχρονική. Όλοι ερωτεύτηκαν τη συγκεκριμένη εκτέλεση, ήταν ύμνος. Θα μπορούσα να είχα τραγουδήσει τον ύμνο του Ολυμπιακού, μου έκαναν πρόταση και τους είπα ότι ήθελα λεφτά και μου λένε γιατί σε εμάς ζητάς λεφτά, και τους είπα ότι ο Παναθηναϊκός είναι η ομάδα μου. Όμως έχω τραγουδήσει και τον ύμνο της Ξάνθης τον οποίο την τρίτη ημέρα τον κατεβάσανε” είπε ο Γιάννης Βογιατζής.

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber
Δημήτρης Καραφώτης
Μια μεγάλη αγάπη -μέχρι τώρα- και αυτή είναι ο Παναθηναϊκός. Το αρχείο των εφημερίδων μετά από νίκες του Παναθηναϊκού είναι ένα από τα στοιχεία που μπορούν να πείσουν κάποιον για το τι σημαίνει Παναθηναϊκός για εκείνον. Επικοινωνία: dimitris.karafotis@newspao.gr
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News