Βλέπουμε τι κάνουν και οι... άλλοι με τετραπλάσια μπάτζετ

Παναθηναϊκός: Συνεχίζει αξιόπιστα, μην τον ματιάσουμε!

Λέμε ότι ο Παναθηναϊκός δεν έχει ταχύτητα αλλά βλέπουμε και τους πολυδιαφημισμένους αντιπάλους με τα τριπλάσια και τετραπλάσια μπάτζετ τι κάνουν.

Η αλήθεια είναι πως στη χώρα μας το ποδόσφαιρο δεν ακολουθεί την εξέλιξη. Το άθλημα έχει ξεφύγει, έχει πάει εδώ και χρόνια στην ταχύτητα, στη γρήγορη μεταφορά της μπάλας που γεννά συνεργασίες.

Στο ελληνικό ποδόσφαιρο οι ομάδες που φαντάζουν ως το Νο1 φαβορί για τον τίτλο, είναι πολύ αργές και με λίγους ποδοσφαιριστές ικανούς να μεταφέρουν μπάλα.

Αυτό το στοιχείο μπορούσε να εκμεταλλευτεί ο Παναθηναϊκός στο Καραϊσκάκη ΑΝ έπαιζε π.χ ο Φώτης Ιωαννίδης κι ήταν σε καλύτερη μέρα Παλάσιος, Βιτάλ.

Παρότι τα αντίπαλα χαφ “φώναζαν” πως ήταν έτοιμα να κάνουν λάθος και να προσφέρουν δώρο αντεπίθεση σε κενούς χώρους, ο Παναθηναϊκός δεν μπόρεσε να το εκμεταλλευτεί.

Είναι και σε άσχημη κατάσταση το τελευταίο διάστημα οι αλλαγές Βιγιαφάνιες, Μαουρίσιο, Μακέντα, Παλάσιος με αποτέλεσμα εκτός έδρας να μην μπορείς να γίνεις επικίνδυνος σε χώρους που ο αντίπαλός είναι ευάλωτος, τρία 90λεπτα έχουν περάσει κι ακόμα δεν έχεις σκοράρει μακριά από τη Λεωφόρο.

Δημήτρης Στρατής

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber
Δημήτρης Καραφώτης
Μια μεγάλη αγάπη -μέχρι τώρα- και αυτή είναι ο Παναθηναϊκός. Το αρχείο των εφημερίδων μετά από νίκες του Παναθηναϊκού είναι ένα από τα στοιχεία που μπορούν να πείσουν κάποιον για το τι σημαίνει Παναθηναϊκός για εκείνον. Επικοινωνία: dimitris.karafotis@newspao.gr
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News