«Βλέπω Παναθηναϊκό, χαίρομαι που τρεις Σλοβένοι παίζουν στον πρωτοπόρο»

«Βλέπω Παναθηναϊκό, χαίρομαι που τρεις Σλοβένοι παίζουν στον πρωτοπόρο»

Σε συνέντευξή του στη Nova και τον Χρήστο Σωτηρακόπουλο, ο πρόεδρος της UEFA, Αλεξάντερ Τσέφεριν, εκτόξευσε βέλη για τη European Super League, αποθέωσε την Ελλάδα του 2004 και εξέφρασε τη χαρά του για τους τρεις Σλοβένους του Παναθηναϊκό.

Το… ανόητο πλάνο της European Super League, το θαύμα του 2004 και οι Σπόραρ, Βέρμπιτς, Τσέριν ήταν τα κυριότερα σημεία στα οποία στάθηκε ο πρόεδρος της UEFA, Αλεξάντερ Τσέφεριν, στη συνέντευξή του στη Nova και τον Χρήστο Σωτηρακόπουλο.

Ο ισχυρός άνδρας της UEFA μίλησε:

Για τους τρεις Σλοβένους του Παναθηναϊκού: «Είμαι πολύ χαρούμενος που παίζουν Σλοβένοι στο ελληνικό πρωτάθλημα. Για να είμαι ειλικρινής, βλέπω αγώνες του Παναθναίκού ώστε να παρακολουθώ τους τρεις συμπατριώτες μου. Χαίρομαι που αγωνίζονται στον πρωτοπόρο του ελληνικού πρωταθλήματος. Επίσης, ο Κούρτιτς είναι ένας πολύ καλός ποδοσφαιριστής»

Για το θαύμα της Ελλάδας το 2004: «Ήταν μια τεράστια έκπληξη η κατάκτηση, παίξατε σπουδαίο κατενάτσιο. Ο Ζαγοράκης ήταν ένας τεράστιος παίκτης, ο ηγέτης της Ελλάδας. Αυτό που μου έκανε εντύπωση είναι πως κερδίσατε την Πορτογαλία εκτός, παίξατε φανταστικά. Η Πορτογαλία κέρδισε το Euro το 2016 όπως η Ελλάδα. Αυτό είναι το πιο σημαντικό, η Πορτογαλία έμαθε από την Ελλάδα. Όπως και στις χώρες της πρώην Γιουγκοσλαβικής Ένωσης, έτσι και στην Ελλάδα όταν κερδίζεις όλοι σε επαινούν, αν χάσεις δεν ασχολούνται. Η Ελλάδα έχει μια φθίνουσα πορεία από το 2014, όμως για εμάς παραμένει μια πολύ σημαντική χώρα»

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber
Δημήτρης Καραφώτης
Μια μεγάλη αγάπη -μέχρι τώρα- και αυτή είναι ο Παναθηναϊκός. Το αρχείο των εφημερίδων μετά από νίκες του Παναθηναϊκού είναι ένα από τα στοιχεία που μπορούν να πείσουν κάποιον για το τι σημαίνει Παναθηναϊκός για εκείνον. Επικοινωνία: dimitris.karafotis@newspao.gr
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News