Βαθμολογία: Βλέπει Ευρώπη αν «εκδικηθεί» δύο

Βαθμολογία πλέι οφ: Η θέση του Παναθηναϊκού (2 αγών.)

Ο Παναθηναϊκός μπορεί να έμεινε εκτός τετράδας μετά το τέλος της 3ης αγωνιστικής των πλέι οφ της Superleague, όμως, είναι, ακόμα, στο χέρι του να διεκδικήσει, – γιατί όχι – ακόμη, και τη δεύτερη θέση.

Η ήττα του Άρη από την ΑΕΚ είχε δύο όψεις. Από τη μία, οι κιτρινόμαυροι προσπέρασαν τους πράσινους, από την άλλη, ο Άρης έμεινε στο -4 από το Τριφύλλι.

Αυτό, αυτόματα, βάζει τους Θεσσαλονικείς σε μπελάδες. Αν ο Παναθηναϊκός κάνει το απόλυτο, μέσα – έξω, απέναντι στους κίτρινους, τότε, θα έχει τον πρώτο λόγο για το ευρωπαϊκό εισιτήριο.

Κρίσιμο ματς θα είναι και με τον ουραγό των πλέι οφ, Αστέρα στη Λεωφόρο. Αν η ιστορική έδρα «Απόστολος Νικολαϊδης» μείνει αλώβητη μέχρι τέλους, κατανοεί κανείς πως το αβαντάζ αυτόματα, μεταφέρεται στους πράσινους.

Το κρίσιμο επταήμερο με Άρη εντός, ΑΕΚ εκτός και ΠΑΟΚ εκτός, θα δείξει τον δρόμο, όσον αφορά το βαθμολογικό ταβάνι του φετινού Παναθηναϊκού.

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber
Δημήτρης Καραφώτης
Μια μεγάλη αγάπη -μέχρι τώρα- και αυτή είναι ο Παναθηναϊκός. Το αρχείο των εφημερίδων μετά από νίκες του Παναθηναϊκού είναι ένα από τα στοιχεία που μπορούν να πείσουν κάποιον για το τι σημαίνει Παναθηναϊκός για εκείνον. Επικοινωνία: dimitris.karafotis@newspao.gr
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News