Βλαχοδήμος: «Σωστή απόφαση ο Παναθηναϊκός»

Απίθανο «τακουνάκι» του Γκνάμπρι, στα δίχτυα του Βλαχοδήμου! (vid)

Ο Οδυσσέας Βλαχοδήμος μίλησε για την Μπενφίκα, αλλά και την απόφαση που πήρε το 2016 να παίξει στην Ελλάδα για τον Παναθηναϊκό.

Για την απόφασή του να αφήσει το 2016 τη Γερμανία και τη Στουτγκάρδη και να συνεχίσει τότε στον Παναθηναϊκό, αλλά και την Μπενφίκα μίλησε ο Οδυσσέας Βλαχοδήμος σε media της Πορτογαλίας.

Οπου ο διεθνής πορτιέρε είπε τα καλύτερα για το «τριφύλλι».

«Εκείνη την εποχή ήταν η σωστή απόφαση για μένα να μετακομίσω στην Αθήνα. Μου άρεσε πολύ το σχέδιο που είχε ο Παναθηναϊκός για μένα. Ηταν καλό να φύγω από τη χώρα, να μετακομίσω στην Ελλάδα. Να είμαι μόνος μου και να ανοίξω τα φτερά μου. Νομίζω ότι ήταν μια εύκολη απόφαση επίσης. Κατέληξα να έχω την ευκαιρία να παίξω με τον αδερφό μου (σ.σ: Παναγιώτη) ξανά στην ίδια ομάδα.

Είναι περίεργο συναίσθημα μερικές φορές. Αν παίζουν και οι δύο και παίζουν καλά, είναι πάντα καλά και όλα είναι φανταστικά. Αλλά αν κάποιος δεν παίζει, στενοχωριέσαι γι’ αυτόν, απλά πρέπει να είσαι επαγγελματίας. Απολαύσαμε πραγματικά τον χρόνο μας μαζί», σχολίασε μεταξύ άλλων.

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber
Δημήτρης Καραφώτης
Μια μεγάλη αγάπη -μέχρι τώρα- και αυτή είναι ο Παναθηναϊκός. Το αρχείο των εφημερίδων μετά από νίκες του Παναθηναϊκού είναι ένα από τα στοιχεία που μπορούν να πείσουν κάποιον για το τι σημαίνει Παναθηναϊκός για εκείνον. Επικοινωνία: dimitris.karafotis@newspao.gr
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News