Βλαχοδήμος: «Μπορούμε να κερδίσουμε τον Πανιώνιο»

Με πολλές εκπλήξεις η αποστολή με Βέροια

Την πίστη του ότι ο Παναθηναϊκός μπορεί να κερδίσει τον Πανιώνιο και να παραμείνει ζωντανός στην μάχη για την πρώτη θέση των play off εξέφρασε ο Οδυσσέας Βλαχοδήμος.

Παράλληλα, στάθηκε στους λόγους της ήττας από την ΑΕΚ στο ΟΑΚΑ, ενώ δεν παρέλειψε να σχολιάσει και τις απουσίες στην αναμέτρηση με την ομάδα της Νέας Σμύρνης.

[ads2]

Αναλυτικά οι δηλώσεις του νεαρού πορτιέρο των «πρασίνων»:

Για το γεγονός πως ο Παναθηναϊκός γνώρισε την ήττα από την ΑΕΚ στο ΟΑΚΑ: «Οι σκέψεις είναι πως με δέκα παίκτες τα πήγαμε καλά, αν σκοράραμε ως το 60′ που πιέζαμε πιστεύω πως μπορούσαμε να κερδίσουμε. Στη συνέχεια άρχισε να φαίνεται πως ήμασταν με δέκα και χάσαμε το παιχνίδι. Πρέπει να ξεχάσουμε αυτόν τον αγώνα και να δώσουμε όλη μας την ενέργεια στον επόμενο με αντίπαλο τον Πανιώνιο».

Για τις απουσίες των Μπεργκ, Βιγιαφάνιες και τις δυσκολίες που υπάρχουν: «Σωστό κι αυτό. Σε μια ομάδα, όμως, δεν είναι μόνο έντεκα παίκτες, είναι 20 και 22 πολύ καλοί παίκτες. Πιστεύω πως κι αυτοί που θα παίξουν τώρα, μπορούν να κερδίσουν τον Πανιώνιο».

Για το ότι δεν έχουν καταφέρει να νικήσουν φέτος τον Πανιώνιο: «Πιστεύω πως μπορούμε να κερδίσουμε, ξέρουμε τι μπορούμε να κάνουμε και τι παίζουμε. Πρέπει να δουλέψουμε για το επόμενο παιχνίδι. Παίζουμε στο σπίτι μας, περιμένουμε μόνο τη νίκη.

 

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News