Βιτριόλι: Δημοπρατούνται φανέλες του Παναθηναϊκού για τη στήριξη της Ιωάννας Παλιοσπύρου!

Βιτριόλι: Δημοπρατούνται φανέλες του Παναθηναϊκού για τη στήριξη της Ιωάννας Παλιοσπύρου!

Στο πλευρό της Ιωάννας Παλιοσπύρου , η οποία έχει μπροστά της πολυετή χειρουργικό αγώνα μετά την επίθεση που δέχθηκε με βιτριόλι από την Έφη Κακαράτζουλα, στέκονται ομάδες και αθλητές προσφέροντας συμβολικά αντικείμενα σε δημοπρασία με σκοπό την αποκατάστασή της.

Δημοπρασία προσωπικών αντικειμένων σπουδαίων αθλητών πραγματοποιείται για τη στήριξη της Ιωάννας Παλιοσπύρου που δέχθηκε επίθεση με βιτριόλι από την Έφη Κακαράτζουλα. Μεταξύ άλλων, θα δημοπρατηθούν η φανέλα του Γιάννη Μπουρούση και το βραβείο του MVP του ισπανικού πρωταθλήματος 2015-2016, η φανέλα του Νίκου Παππά – τόσο με τον Παναθηναϊκό όσο και με την ΑΕΚ – αλλά και ρακέτα με την υπογραφή του Στέφανου Τσιτσιπά.

Θα διατεθούν επίσης μπάλα με την υπογραφή του Νίκου Γκάλη, εμφανίσεις των ομάδων μπάσκετ του Παναθηναϊκού, του Ολυμπιακού και της ΑΕΚ με τις υπογραφές όλων των παικτών και μπάλα υπογεγραμμένη από τον Μπάνε Πρέλεβιτς.

Σημειώνεται πως τα αντικείμενα των αθλητών θα διατεθούν προς πώληση από τη φιλανθρωπική οργάνωση Charity Idols, που έχει έδρα τα Χανιά και αναλαμβάνει συχνά τέτοιου είδους πρωτοβουλίες για φιλανθρωπικούς σκοπούς μέσω της ιστοσελίδας charityidols.com.

reader.gr

Διάβασε όλα τα νέα για το μπάσκετ του Παναθηναϊκού

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber

Δημήτρης Καραφώτης
Μια μεγάλη αγάπη -μέχρι τώρα- και αυτή είναι ο Παναθηναϊκός. Το αρχείο των εφημερίδων μετά από νίκες του Παναθηναϊκού είναι ένα από τα στοιχεία που μπορούν να πείσουν κάποιον για το τι σημαίνει Παναθηναϊκός για εκείνον. Επικοινωνία: dimitris.karafotis@newspao.gr
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News