VIRAL... σχόλιο Παππά για την Εθνική ομάδα! (pic)

VIRAL... σχόλιο Παππά για την Εθνική ομάδα! (pic)

Αυτοσαρκαζόμενος στον απόλυτο βαθμό, ο Νίκος Παππάς σχολίασε με μοναδικό τρόπο στη σελίδα της Εθνικής Ομάδας στο Facebook, κάτω από έναν διαγωνισμό για τον… 13ο παίκτη της ομάδας!

Ο άσος του Παναθηναϊκού δεν κλήθηκε στην προεπιλογή του Φώτη Κατσικάρη για το προολυμπιακό τουρνουά και η απουσία του από την αρχική 16άδα της Εθνικής έφερε ερωτηματικά και αντιρρήσεις.

[ads2]

Αυτό βέβαια δεν φαίνεται να έχει κάμψει το ηθικό του, καθώς αργά το βράδυ της Τρίτης έκανε ένα μοναδικό αυτοσαρκαστικό σχόλιο κάτω από μία ανάρτηση στην επίσημη σελίδα της Εθνικής στο Facebook, προκαλώντας τον σχετικό… χαμό στα σχόλια!

«Γίνε ο 13ος παίκτης! Κάτσε στο πάγκο της Εθνικής στο φιλικό αγώνα με την Τουρκία και ταξίδεψε στο Τορίνο για το προολυμπιακό. Τράβηξε μια φωτογραφία ή ένα βίντεο που να δείχνει πόσο αγαπάς την Εθνική Ομάδα Μπάσκετ. Ανέβασέ τη στο λογαριασμό σου στο Instagram ή στο Twitter, ή ως σχόλιο κάτω από αυτό εδώ το post. Πρόσθεσε το hashtag #‎13osPaiktis και μπορεί να είσαι εσύ αυτός που θα διαλέξει ο κόουτς Κατσικάρης για να ακολουθήσει την ομάδα», ανέφερε η δημοσίευση με τη σχετική φωτογραφία της πρωτοβουλίας της Εθνικής.

papppp

Διάβασε όλα τα νέα για το μπάσκετ του Παναθηναϊκού

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber

Δημήτρης Καραφώτης
Μια μεγάλη αγάπη -μέχρι τώρα- και αυτή είναι ο Παναθηναϊκός. Το αρχείο των εφημερίδων μετά από νίκες του Παναθηναϊκού είναι ένα από τα στοιχεία που μπορούν να πείσουν κάποιον για το τι σημαίνει Παναθηναϊκός για εκείνον. Επικοινωνία: dimitris.karafotis@newspao.gr
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News