Viral: Η χειρονομία του Μπέικον από τον πάγκο του Παναθηναϊκού (pic)

Viral: Η χειρονομία του Μπέικον από τον πάγκο του Παναθηναϊκού (pic)

Μια περίεργη φωτογραφία κάνει το γύρο του διαδικτύου με τον Ντουέιν Μπέικον να υψώνει το μεσαίο δάκτυλο προς τον κόσμο της Μπασκόνια.

Ο Αμερικανός έδειξε σε εξαιρετική κατάσταση και στις αρχές του παιχνιδιού σκόραρε γρήγορα τους πρώτους του 10 πόντους, ωστόσο, φορτώθηκε γρήγορα με 2 φάουλ και η φόρα του κόπηκε απότομα με αποτέλεσμα το γεγονός αυτό να του προκαλέσει εκνευρισμό.

Στο β’ ημίχρονο η κάμερα «τσάκωσε» τον Μπέικον να κάνει μια χειρονομία προς συγκεκριμένο αποδέκτη με τη φωτογραφία να γίνεται viral και να σχολιάζεται στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης.

Ο Αμερικανός φόργουορντ έβαλε ένα καλάθι στην 3η περίοδο του αγώνα με τους Βάσκους, με τους διαιτητές να μην σφυρίζουν και το φάουλ που του έγινε. Έτσι, ο Μπέικον διαμαρτυρήθηκε και δέχτηκε τεχνική ποινή.

Αυτό το «Τ» αποτέλεσε το 4ο φάουλ του σταρ του Παναθηναϊκού, ο οποίος πήγε στον πάγκο νευριασμένος και… απάντησε σε ορισμένους οπαδούς των γηπεδούχων με μια χειρονομία.

Δείτε παρακάτω:

Σε όλους και σε όλα.#paobc pic.twitter.com/crt8LbthhO

Διάβασε όλα τα νέα για το μπάσκετ του Παναθηναϊκού

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber

Δημήτρης Καραφώτης
Μια μεγάλη αγάπη -μέχρι τώρα- και αυτή είναι ο Παναθηναϊκός. Το αρχείο των εφημερίδων μετά από νίκες του Παναθηναϊκού είναι ένα από τα στοιχεία που μπορούν να πείσουν κάποιον για το τι σημαίνει Παναθηναϊκός για εκείνον. Επικοινωνία: dimitris.karafotis@newspao.gr
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News