Βιογραφικό: Η διαφορά Δώνη - Πογιάτος

Βιογραφικό: Η διαφορά Δώνη - Πογιάτος

Ο Γιώργος Δώνης ανεξάρτητα με τις επιδόσεις του σαν προπονητής, είναι ένας άνθρωπος που από Παναθηναϊκό ΕΝΙΩΘΕ, μιλάμε για άτομο μεγαλωμένο μέσα στο σύλλογο.

Πέρσι μετά την συντριβή στο Χαριλάου ήταν έτοιμος να παραιτηθεί, ο Νίκος Νταμπίζας ούτε που το συζήτησε, μάλιστα είχε κατσαδιάσει άγρια τους παίκτες που με την σειρά τους στράβωσαν με τον τεχνικό διευθυντή ο οποίος μετά από λίγες μέρες αποτέλεσε παρελθόν.

Παρότι και πέρσι ο περίγυρος ήταν στα άκρα έτοιμος να κυνηγήσει τους πάντες, τον βάστηξε το γεγονός ότι ο Δώνης (με τα καλά και τα άσχημά του) είναι κανονικός προπονητής και κάπου πίστευες ότι θα το γυρίσει το πράγμα, ειδικά όταν φάνηκε οι παίκτες του να τον στηρίζουν με χίλια!

Μην ξεχνάμε πως το “τρένο” έχει γεμάτο βιογραφικό ικανό να του φέρει προτάσεις, έχει βγάλει λεφτά από το ποδόσφαιρο και το ζόρικο καλοκαίρι του 2018 δέχθηκε να βάλει το κεφάλι του στο ντορβά με το σωματείο μισό βήμα πριν τη διάλυση. Κατάφερε να το επαναφέρει πολύ γρήγορα, με ταπεινότατα υλικά στα χέρια του κι αυτό οι οπαδοί δεν θα το ξεχάσουν ποτέ, εξού και του συγχωρέθηκαν διάφορα …παρατράγουδα από τις γιορτές του 2018 και μετά.

Ο Δώνης γνώριζε πως αν αποχωρούσε, προτάσεις για να συνεχίσει την καριέρα του θα έβρισκε, κάτι το οποίο δεν ισχύει για το Ντάνι Πογιάτος.

Ο νεαρός Ισπανός δεν μπορεί να πιαστεί από πουθενά, τα κοντινά της τηλεόρασης φανερώνουν άνθρωπο φοβισμένο και μπερδεμένο που να εμπνεύσει τους παίκτες του δεν μπορεί, επιπλέον δεν έχει ιδέα πως παίζεται το παιχνίδι στα μέρη μας τα τελευταία χρόνια. Μοιραία ο άνθρωπος παρουσιάζεται πνιγμένος αφού και το ανύπαρκτο βιογραφικό του δεν βοηθά.

Το λάθος ήταν που δέχθηκε εξαρχής να δουλέψει σε κλαμπ με δηλητηριασμένο περίγυρο, χωρίς την παραμικρή εγγύηση ότι θα τον άφηνε να δουλέψει απερίσπαστος.

Δημήτρης Στρατής

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber
Δημήτρης Καραφώτης
Μια μεγάλη αγάπη -μέχρι τώρα- και αυτή είναι ο Παναθηναϊκός. Το αρχείο των εφημερίδων μετά από νίκες του Παναθηναϊκού είναι ένα από τα στοιχεία που μπορούν να πείσουν κάποιον για το τι σημαίνει Παναθηναϊκός για εκείνον. Επικοινωνία: dimitris.karafotis@newspao.gr
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News