Βίντεο: Μια... γροθιά Αλαφούζος - Γιοβάνοβιτς, υπέγραψε αυτόγραφο ο Σαραβάκος (vid)

Βίντεο: Μια... γροθιά Αλαφούζος - Γιοβάνοβιτς, υπέγραψε αυτόγραφο ο Σαραβάκος (vid)

Γιάννης Αλαφούζος και Ιβάν Γιοβάνοβιτς είχαν την ευκαιρία να συνομιλήσουν καθόλη τη διάρκεια της πτήσης για την Πράγα, μιας και κάθισαν δίπλα – δίπλα (ο πράσινος τεχνικός από τη μεριά του παραθύρου του αεροπλάνου, στην εξωτερική ο μεγαλομέτοχος της ΠΑΕ).

Αποστολή στην Πράγα για το newspao.gr: Νότης Καμπέρης

Οι δύο άνδρες τα είπαν σε όμορφο κλίμα , γεγονός που μαρτυρά ότι τα αγωνιστικά προβλήματα δεν έχουν «λυγίσει» την ομάδα και υπάρχει πίστη για αποτέλεσμα το βράδυ της Πέμπτης στην Eden Arena.

Ο ιδιοκτήτης της πράσινης ΠΑΕ έδειξε σε ορισμένα πλάνα που δημοσίευσε το επίσημο κανάλι του Τριφυλλιού, ιδιαίτερα ευδιάθετος με τον Ιβάν από την άλλη, να κρατά τη σοβαρότητα που τον διέπει μια μέρα πριν από τον – κατά πολλούς – «αγώνα της χρονιάς» με τη Σλάβια Πράγας.

Από το ακόλουθο βίντεο ξεχωρίζει και ο Δημήτρης Σαραβάκος, ο οποίος χάρισε ένα αυτόγραφο σε ξένο (Τσέχο κατά πάσα πιθανότητα) φίλαθλο, πιστοποιώντας ότι παραμένει ανεξίτηλος στις μνήμες και αποτελεί μοναδική ατραξιόν για το σύλλογο.

Δείτε παρακάτω:

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber
Δημήτρης Καραφώτης
Μια μεγάλη αγάπη -μέχρι τώρα- και αυτή είναι ο Παναθηναϊκός. Το αρχείο των εφημερίδων μετά από νίκες του Παναθηναϊκού είναι ένα από τα στοιχεία που μπορούν να πείσουν κάποιον για το τι σημαίνει Παναθηναϊκός για εκείνον. Επικοινωνία: dimitris.karafotis@newspao.gr
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News