Βήμα πρόκρισης - Κανάλι και ώρα στο Ολυμπιακός-Παναθηναϊκός

Βήμα πρόκρισης - Κανάλι και ώρα στο Ολυμπιακός-Παναθηναϊκός

Η ανδρική ομάδα βόλεϊ του Παναθηναϊκού αντιμετωπίζει σήμερα τον Ολυμπιακό στον πρώτο ημιτελικό του Challenge Cup στο Ρέντη (7/2, 20:00) και η αναμέτρηση θα μεταδοθεί από το Cosmote Sport 8.

Οι «πράσινοι» που φτάνουν για δεύτερη συνεχόμενη χρονιά στα ημιτελικά της ευρωπαϊκής διοργάνωσης θέλουν να κάνουν το βήμα πρόκρισης για τους τελικούς του θεσμού.

Η ρεβάνς είναι την Τετάρτη 15 Φεβρουαρίου στις 19:00 στο κλειστό του Αγίου Θωμά.

Ο κεντρικός του Παναθηναϊκού, Λούκας Ρανγκέλ δήλωσε: «Για δεύτερη συνεχόμενη χρονιά φτάνουμε στα ημιτελικά του Challenge Cup. Θέλουμε την πρόκριση στους τελικούς και θα παλέψουμε σκληρά για να την πετύχουμε αρχής γενομένης από αύριο. Ο αγώνας με τον Ολυμπιακό είναι πάντα μια δυνατή μάχη. Θέλουμε ένα καλό αποτέλεσμα που θα μας φέρει σε πλεονεκτική θέση ενόψει της ρεβάνς στην έδρας μας».

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber
Δημήτρης Καραφώτης
Μια μεγάλη αγάπη -μέχρι τώρα- και αυτή είναι ο Παναθηναϊκός. Το αρχείο των εφημερίδων μετά από νίκες του Παναθηναϊκού είναι ένα από τα στοιχεία που μπορούν να πείσουν κάποιον για το τι σημαίνει Παναθηναϊκός για εκείνον. Επικοινωνία: dimitris.karafotis@newspao.gr
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News