Βήμα... επιστροφής στη Λεωφόρο!

Το καλύτερο και το χειρότερο σενάριο για το ντέρμπι

Ο ποδοσφαιρικός Παναθηναϊκός είναι πιο πιθανό από ποτέ να επιστρέψει στην ιστορική του έδρα το επόμενο διάστημα.

«Ειδήσεις» έβγαλε η συνάντηση του νέου προέδρου του Ερασιτέχνη Παναθηναϊκού, Τάκη Μαλακατέ με τον μεγαλομέτοχο της πράσινης ΠΑΕ, Γιάννη Αλαφούζο. Μεταξύ άλλων συζητήθηκε η επιστροφή, σε πρώτη φάση της Κ19 στη Λεωφόρο.

Αναφορικά με τη Λεωφόρο από τη στιγμή που θα δηλωθεί δεδομένα ως δεύτερη έδρα της πράσινης ΠΑΕ έγινε και κουβέντα για επιστροφή, σε πρώτη φάση, της Κ19 με τους πράσινους τη σεζόν 2020-21 να παίζουν εκεί τα περισσότερα παιχνίδια τους και όχι στο “Γ. Καλαφάτης” όπως φέτος ενώ δεν αποκλείεται να κάνουν και κάποιες προπονήσεις εκεί. Φυσικά για να γίνει αυτό θα πρέπει να διαπιστωθεί σε τι κατάσταση είναι ο αγωνιστικός χώρος και αν χρειάζεται να υπάρξει βελτίωση.

Η συγκεκριμένη κίνηση, είναι προφανές πως ανοίγει το δρόμο της επιστροφής και της πρώτης ομάδας. Οχι, όμως, από την επόμενη σεζόν, αλλά τη μεθεπόμενη. Ωστόσο, για να συμβεί αυτό, θα πρέπει να γίνουν κάποια έργα.

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber
Δημήτρης Καραφώτης
Μια μεγάλη αγάπη -μέχρι τώρα- και αυτή είναι ο Παναθηναϊκός. Το αρχείο των εφημερίδων μετά από νίκες του Παναθηναϊκού είναι ένα από τα στοιχεία που μπορούν να πείσουν κάποιον για το τι σημαίνει Παναθηναϊκός για εκείνον. Επικοινωνία: dimitris.karafotis@newspao.gr
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News